Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny a férjem a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a férjem a legjobb barátnőmre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bevallottam férjemnek, hogy legjobb barátnőmmel korábban együtt jártunk és szerelmesek voltunk egymásba. Ő pedig oltári nagy balhét csapott, hogy ezentúl nem lehetek vele kettesben, sőt meg kéne vele szakítanom a barátságot.

Nagyon féltékeny rá.

De barátnőmmel ovi óta ismerjük egymást. Nagyon fontos a barátságunk, állja mér nyolc éve szakítottunk.

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy sosem fogom vele megszakítani a barátságot?

2017. márc. 28. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg ha eddig nem volt róluk szó, akkor nem értem, h miért hoztad te fel, ha eddig sosem volt téma :) Nekem sem tetszene ha a párom, ráadásul a férjem csak úgy beköpné a semmiből, h "amúgy jártam a haverommal, szerelmesek voltunk".. Elméletileg te ismered a párodat, neked kellett volna sejtened, h h reagálna és aszerint őszintének lenni. Nem hiába van olyan kategória, h kegyes hazugság :) Ha eddig ezzel nem voltál vele őszinte, akkor most sem kellett volna :)
2017. márc. 28. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem jók ezek az ultimátumok semmiféle kapcsolatban.

Te mesélted el neki, örülne inkább a bizalmadnak.

2017. márc. 28. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a múltad (amihez semmi köze) még pillanatnyilag is ajelened része így igenis van hozzá köze és érintett a dologban.

Továbbá ez a "múlthoz senkinek semmi köze" dolgot is egy baromságnak tartom. Az ember múlbéli tettei, viselkedése határozzák meg a jellemét és a másiknak joga van tudni róla, hogy milyen is vagy.

Ennyi erővel egy tömeggyilkos is érvelhetne úgy, hogy az már a múlt, ahhoz senkinek semmi köze.

2017. márc. 28. 19:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam neki elmondani, de be voltam csípve, és viccelődtem vele egy édes hármasról. És ekkor szedte ki belőlem. Teljesen kiakadt.
2017. márc. 28. 19:32
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

1 szó mint 100, hiába magyarázkodsz kérdező, a legtöbb válaszoló a párod pártját fogja és ekkora arányt nem foghatsz puszta véletlenre.

Sajnos nem úgy fogadta ahogy te gondoltad. Sajnos ő nem olyan mint az exed, h izgul az ilyesmire. Nem mindenki egyforma most bebizonyosodott :)

2017. márc. 28. 19:55
 16/21 A kérdező kommentje:

Remélem majd lenyugszik.

De hihetetlen, mennyire prűd mindenki.És mennyire álszent. Minden legjobb barátnő kavar egymással. Mintha nem így lenne. Mintha ezt a pasik nem tudnák.

2017. márc. 28. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Csak a te fejedben vannak zavarok :D ÖCSÉM! Legjobb barátnők vagyunk gyerekkorunk óta a barátnőmmel, de eszünkbe se jutott egyszer sem bármiféle testiség :D Ez neked prűdség? :D Ja egy leszbikus szájából igen, lehet, de normális hormonokkal rendelkezőknek nem igazán, inkább normális.. :D
2017. márc. 28. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
.. Jogosan feltekeny. A volt parodrol van szo akivel eppen edes harmast szerettel volna mert ujra raizgultal a nunira. Kesz..mik vannak
2017. márc. 28. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
18. Hagyd, felesleges ezt neki magyarázni. Nem érti meg és az a legnagyobb baj, h ő ezt furcsának is találja, h a párja szerint se és mások szerint se normális ez... Talán igen, még nem is lenne ezzel baj, ha nem vágyakoznál egy édes hármasról, ergo még hiányzik a női testiség az életedből!
2017. márc. 28. 21:23
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
És azt egyáltalán tudta a férjed eddig, hogy biszexuális vagy? Mert ha ezt is elfelejtetted megemlíteni, akkor nem "csak" a féltékenységről van szó.
2017. márc. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!