Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudsz vasalni? Ha igen, akkor te szoktad a barátod/férjed
ruháit vasalni? 25-30 év közötti nők válasza
érdekelne.
Mióta van szárítógépünk, azóta nem vasalok. Előtte én szoktam a férjem cuccait is. Szerintem ő is tud vasalni, csak még sosem próbálta. Mondjuk én sem próbáltam még garázskaput, klímát, számítógépet szerelni.
2018. aug. 3. 23:12
Nem értem, hogy lesz női munka a vasalás, ha nekem nincs vasalóm plusz vasalni való ruhám, X férfi meg minden reggel kivasalja az ingét.
De akkor hogy megértsd a lényeget, képzelj el egy leszbikus vagy meleg párt. Ha az egyiknek van vasalója, van vasalni való ruhája, és szokott vasalni, akkor miért a másik csinálja, ha nincs vasalója, és nem tud úgy vasalni, mint az, aki évek óta csinálja?
2018. aug. 3. 23:36
Mindketten tudunk vasalni, mindketten vasaljuk egymás ruháit is, viszont a férjem ingeit csak én, mert neki nincs türelme forgatni meg piszmogni vele és nem olyan a végeredmény amilyet elvárnék.
2018. aug. 4. 07:05
Csak ha nagyon nagyon nagyon kell.
Utálom a vasalást
2018. aug. 4. 08:01
Nálunk a családban mindenki tud vasalni és mindenki vasal magának, apám is, anyám is, öcsém is, én is, amikor tesómmal kicsik voltunk, akkor a szüleink vasaltak nekünk, de aztán mi is megtanultuk. Egyébként meg van olyan ruhám, amit meg nem szabad vasalni, ha kiteszem vállfára, kirúgja magát az anyag, ennyi. Vasalok, ha kell, de nem szoktam, mert ritkán kell.
2018. aug. 4. 08:30
Tudok és szeretek is vasalni. Mivel e ruháim általában olyan anyagból vannak, amit vasalni kell, úgyhogy mindenképpen kezembe kell vennem a vasalót,hanem akarok igénytelenül kinézni. Engem úgy neveltek, hogy szinte mindent vasalok a zoknin és az alsóneműn kívül. Tudom ez sokak számára időpocséklás de ez van. És ha már vasalok akkor az a néhány ruhadarab már semmi.
A válasz igen.
30/N
2018. aug. 4. 08:31
Tudok vasalni (nem kell hozzá OKJ), de én is csak azt szoktam, amit muszáj. A páromét is én vasalom, mivel neki szökőévente egyszer van vasalnivalója.
2018. aug. 4. 10:21
Tudok, de nem vasalok, mert gyűlölöm.
A ruháink 99%-át úgysem kell, inget-blúzt meg kb nem hordunk.
2018. aug. 4. 16:26
Tudok, szeretek is vasalni, de parom is szeret. Neha o vasalja a ruhakat, neha en. Eppen ahogy kijon a lepes reggel. Pl. Ha en reggelit csinalok o vasal. Vagy ha nagyon kesesben van en vasalok amig lezuhanyzik. Nagyobb utak (pl uzleti) elott en vasalok es keszitem be a cuccait, hogy ne stresszeljen ra. :) 31N
2018. aug. 9. 08:08
Mért vasalnám? Ő se jár át hozzám az én ruháimat vasalni...
2018. okt. 6. 01:38
Kapcsolódó kérdések: