Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudsz vasalni? Ha igen, akkor te szoktad a barátod/férjed ruháit vasalni? 25-30 év közötti nők válasza érdekelne.
Nincs vasalóm. Nem tudom, hogy kell jól vasalni.
De ha összejönnék egy férfival, aki vasalja az ingeit, miért nekem kéne csinálni, ha ő tudja, hogy kell?
Tudok vasalni. Gyerek koromtól elvárták tőlem hogy besegítsek a háztartásba.
Ettől függetlenül nekem nincs vasalóm, a legtöbb ruha nem gyűrődik ill. úgy teregetek, hogy ezt a lépést megspóroljuk.
"De ha összejönnék egy férfival, aki vasalja az ingeit, miért nekem kéne csinálni, ha ő tudja, hogy kell?"
Mindig érdeklődve olvasom, hogy az egyenjogúság valójában a következőket jelenti:
- Férfi vagy, ugyanúgy el tudsz végezni bármilyen női munkát!
- Nő vagyok, nehogy már nekem kelljen elvégeznem ezt+azt, azok férfi munkák!
Igen, tudok. Ha kell valami, kivasalom neki, de alapból ritkán vasalunk, inkább megtanultunk úgy teregetni, hogy ne kelljen, csak nagyon akut esetben :D
30N
Ferjem is szokott meg en is szoktam.
Van h ö ker meg van h en kerem meg h vasaljon ki valamimet
"Mindig érdeklődve olvasom, hogy az egyenjogúság valójában a következőket jelenti:
- Férfi vagy, ugyanúgy el tudsz végezni bármilyen női munkát!
- Nő vagyok, nehogy már nekem kelljen elvégeznem ezt+azt, azok férfi munkák!"
A másodikról szó nem volt.
Én bármit megcsinálok, mindenben igyekszem azt a szintet nyújtani, amit egy férfitól is elvárok.
De ha beledöglenek egyesek, akkor sem fogok csinálni semmit (a szülésen kívül) csak azért, mert puncival születtem.
Tudok vasalni, bár őszintén nem értem, hogy azt hogy nem lehet nem tudni:D Húzogatni kell a ruhán, sok ész nem kell hozzá...
Viszont nem igazán vasalok. Nézzetek igénytelennek, de a legtöbb ruhánk olyat, hogy vasalás nélkül is simán hordható. Van egy-két kivétel, azokat természetesen kivasalom, ahogy a párom ingét is, ha kell. De mivel marha ritkán hord inget, nem sokszor van rá szükség.
Én már elmúltam 30, de soha életemben nem kellett még kivasalnom semmit. A titok nyitja: kizárólag farmernadrágban és pamputpólóban járunk. Ezek közül egyik sem gyűrődik, így nem igényelnek vasalást. :)
Probléma megoldva. :D
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!