Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha kiderülne hogy a párotok füvet sziv?

Figyelt kérdés
Én vagyok lemaradva és ez tényleg normális dolog? Vagy mi a jò benne?
2018. aug. 2. 22:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De Zacher azt mondta, meg irjak is rola, hogy fu az nagyon rocsolja a himivarsejteket. Noknel meg a teherbeesest neheziti meg. Jobban mint a cigi es az alkohol egyuttveve. Bar egy ismerosom lefuvezte a fel eletet es most ott van, hogy...csaladalapitas, a noje meg nem esik teherbe, aztan kiderult, hogy a du annyira rocsolta a szervezetet, azon velul a himivarsejteket, azon belul azt, ami termeli, hogy meg mestersegesen sem tudjak megtermekenyiteni a not a haver cuccaval. Szoval.....erre figyelni kell azert.
2018. aug. 2. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
2018. aug. 2. 23:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Szívnánk együtt, sőt termelhetnénk, így nem a retkes dohánnyal higítottat kéne szívni, mert a dohányt utálom, és káros is.
2018. aug. 2. 23:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha van egy gyereke akkor viszont nem a füvezéssel kéne foglalkoznia. Mondjuk nem adnám egy fűtől kába ember kezébe a gyereket az tuti,bármikor elejtheti és kb. akkor nyúlna utána mikor már a földön van a lassult reakció idő miatt.
2018. aug. 3. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Az én volt pasim mást is szívott...egy fokkal kemenyebbet(k.....n)és szerinte ez természetes,mert hogy heti egy alkalom nem függőség. Aztán volt,hogy heti 3ra torlódott,és otthonra is berendelt. Változó volt. De általában tartotta a heti egy alkalmat vagy kéthetente egyet. Voltak agresszív megnyilvánulásai. Szerencsére már nem vagyunk együtt. Elhagyott. Szerintem mérlegelj bele fér e. El sem mondta igazabol. Erdekes.
2018. aug. 3. 01:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Részemről ha egy nő füvezik az nálam kizáró ok, nem azért mert egészségtelen, hanem azért mert nem szeretem a füves szubkultúrát.

28 F

2018. aug. 3. 02:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, csak te érzed hogy mennyire zavar vagy nem, elviseled vagy nem. Magamat ismerve engem pl nagyon zavarna, de ha nem megy a kapcsolatotok és a családotok rovására illetve téged sem zavar akkor nincs baj:)
2018. aug. 3. 06:48
 18/20 peca1000 ***** válasza:

Elzavarnám. Ahogy az alkohol, cigi, más drog esetén is.

Egy dolgot szívhat csak: a far...kamat :)

2018. aug. 3. 07:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Számon kérném, hogy hogyan tehette ezt meg NÉLKÜLEM???
2018. aug. 3. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Mehetne melegebb eghajlatra.

Akkor is ha rendszeresen iszik, cigissel meg alapbol nem jovok ossze.

2018. aug. 3. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!