Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a szexre hajt, vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szexre hajt, vagy van remény a lelki kötődésre is?

Figyelt kérdés

Van egy férfi 26éves..én 16éves csaj vok. Még másfél évvel ezelőtt összejöttünk..nem sok időre 3-4 hét volt az egész..mert végül távkapcs lett..Most ő közelebb lakik már hozzám, nem tom mennyivel..de joval közelebb. És kb 1honapja írt egy smst én válaszoltam rá..felvettük a kapcsolatot..hovégén lejön hozzám..és beszéltünk arrol is h mi legyen..az intim témák közül...Viszont nem tudom most h vajon ő csak egyszeri alkalmat akar, v tényleg érdkelem?

Tudom h nem vagytok josok:)..de lehet h vki már volt hasonlo helyzetbe..v egy kívül állo jobban láthatja..mert hát bennem most tul sok az érzelem..ezér tnem hiszem h reálisan látnám. Most ugy vagyok vlee h majd ha itt lesz akkor érezni fogom h ő mit érez. Én nagyon szerelmes voltam belé..és ez az érzés még nem múlt el teljesen..tehát mos tnagyon előjött..és én tudnám vele folytani.. Szerintetek mi lesz most??

2008. nov. 2. 15:46
 1/8 anonim válasza:
37%

szerintem sokan vannak úgy hogy jaj ne foglalkozz a korkülönbséggel de szerinted ha belegondolsz egy 16 éves lánytól mit vár el egy 26 éves férfi?ha fáj is gondold csak meg tegyük fel hogy lefektet és hoppá rájön hogy ez bűntethető is akár meg nem is vagy olyan tapasztalt "nő" és otthagy...nem fogja válalni azt amit egy 17-20 éves pasi válalna pl szerelem gyengédség megértés...ő kész férfi el kell döntened hogy válalod e felelőséged vagy túl lépsz rajta és boldog leszel mással

sok sikert puszi

2008. nov. 2. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz...

Nem megsérteni szeretnélek, de egy 16 éves lány nem tudja meg adni azt, amire egy 26 éves pasi igazán vágyik...csak gondolj az apróbb dolgokra, te még iskolaköteles vagy, ezen kivül kiskorú, még sorolhatnám...

Szerintem keress egy nála fiatalabb srácot, akivel úgy élhetsz ahogy méltó vagy rá. NEm érdemled meg, hogy csőbe húzzanak vagy csalódást okozzanak neked. vigyázz magadra. sok sikert. üdv

2008. nov. 2. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
pontosan, neki nem lesz elég kéz a kézben séta az erdőben, és szerintem a petting sem, és nem jött le igazából hogy te nagyon szeretnéd, szerintem hanyagold a srácot
2008. nov. 2. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy amit érzel nem szerelem, csak örülsz annak, hogy valaki értékel és észrevesz. Most még biztosan erőszakosan ellent fogsz állni ennek a gondolatomnak, de később valószínűleg be fogod látni, hogy naív voltál.

Egy 26 éves férfi nem akarhat tőled komoly kapcsolatot, le akar fektetni és kész. Ebben nem is lenne semmi rossz, ha felelősségteljesen csinálnátok és te is élveznéd, viszont ha mással hiteget akkor küldd el a francba.

Teljesen igaza van a második hozzászólónak. Ne legyenek nagy reményeid. Ha akarsz feküdj le vele, szórakozz jól, de egy percig se hidd, hogy komoly érzelmeket táplál irántad.

2008. nov. 2. 16:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor nem fekszek le vele..én még szűz vok..tehát nem akarok csak azért lefeküdni vkivel h utána ne legyek az..Én majd akkor akarom ha komoly kapcsolatba vok..

És most ugy döntöttem h taálkozok vlee..és nem lesz smi szex, és ha esetleg tényleg fontos lennék neki akkor tenne azért h közelebb lakjon..tehát nem lesz smi:)

És köszi mégegyszer h ennyien segítettetek:) Biztos nem fogom megbánni h így döntöttem:))

2008. nov. 2. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Júúj, szia :DD

Én 16 évesen egy 32 éves nős pasival jártam másfél évig akinek még egy lánya is van! xD (Nyugodtan lehet elitélni, semmit nem tudtok sem rólam sem pedig róla- aki 25nek nézett ki és nem tudtam h nős :D bár elég nehéz lett volna ezt közölnie velem, merthogy nem nagyon hagytam beszélni :P)

Szerintem ő nem akar veled semmi komolyat, élvezi hogy elszórakozhat veled. A szexet meg naná hogy akarja.

De a legtisztább, ha megkérdezed, hogy ő most csak egy egyszeri alkalomra gondol vagy akarja majd folytatni is. Persze ilyenkor mind azt mondja, hogy óóó hát csakis komoly kapcsi, persze.... aztán ha megvolt a szex kit érdekel.

Röviden a tanácsom: szerintem hagyd a francba, ne is találkozz vele, mondd, hogy nem érsz rá... aztán majd békénhagy. Ha pedig annyira érdekled és szeret akkor úgysem fogja feladni ilyen könnnyen.

Semmiképp ne feküdj le vele, csak ha te is nagyon akarod és ha irtó szexi :D

puszi

2008. nov. 3. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:

xD

ezer % h a szexre hajt.. :/ szerintem is hagyd a fenébe,nézz vmi fiatalabb pali után ;)

hidd el,azok jobbak :D

2008. dec. 10. 16:54
 8/8 A kérdező kommentje:
elhiszem:)
2008. dec. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!