Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál (nagyon friss kapcsolat) észrevettem egy aktív használatban lévő kulcstartót, mire utal?
Igen, más kategória. De azt kellene megérteni, hogy a hiszti miatt hiába teszi el, a pasi úgy is akkor nézegeti majd, amikor csak szeretné.
A hisztivel lehet, hogy elteteti vele, ettől még sem a hozzá fűződő megmaradt érzelmein, sem azon nem változtat, hogy ne nézegesse, amikor csak akarja...
Ergo van értelme az ilyennek? Nem sok.. Azt megkérdezheti igen, hogy "amúgy miért van még a kulcsán az exe képe?", és a csávó lehet, hogy 1-2 napon belül magától leveszi, mert nyilván gáz dolog.
Tehát nyilván nem ezt helyeslem, csak a módszert, amivel ki aakrunk szarolni valakitől valamit, (holott értelemtlen)
Ez a kierőltetett, hisztis viselkedés minden verzióban csak rád üt vissza... Ezt kellene felfogni ( függetlenül attól, hogy nyilván igaza van, de nem gondolja senki, hogy egy idő után nem került volna le onnan- magától.. Nem kierőszakolva..
Illene bízni magában ennyire szerintem egy embernek, de látom pár fejben ez ismeretlen fogalom, (hiszen le is lettem pontozva és felfoghatatlan a válaszom mondandója. ) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!