Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál (nagyon friss kapcsolat) észrevettem egy aktív használatban lévő kulcstartót, mire utal?
Szerintem,aki nem érez az exe iránt már semmit az kidobja az ilyen szarokat.
Viccesnek tartom,hogy én mondtam a barátnőmnek,hogy törölje facebookról az exeivel készült képeit és berágott rám,viszont ha én nem töröltem volna le a különböző lányoktól kapott képeket,biztos berágott volna.
Akkor én azt a logikát nem értem, hogy:
- ne dobja ki, mert emlék.
- akkor van baj, ha nézegeti.
Akkor most mi van? Ennyi erővel akkor tényleg ki lehet dobni, ha úgysem nézi már meg... Na mindegy.
Én magam dobtam volna ki azt a képet. Ha nem is rögtön. Én kidobtam az ex kis igazolvány méretű képét, amit megtaláltam takarításkor. Mivel úgy jött velem össze, hogy nekem kapcsolatunk elején nagyon sokszor magyarázott az exről, szóval nem igazán lépett rajta túl - amit én később raktam össze magamban a sok kis dologból meg ez az állandóan megemlítemből...
Ez volt a legkevesebb hogy a kukában landolt... Megbántott ezzel a dologgal, semmi lelkiismeretfurdalásom sincs, hogy elpusztítottam az emlékét.
Egyrészt értme, hogy rosszul esik, másrészt annyira szánalmas ez a viselkedés, amit leművelsz- Nőként mondom.
Miért nem fogjátok fel, hogy nem a tárgyaktól fog múlni az, hogy ő hogyan viszonyul az exéhez? Egyik idióta csj csinlta ezt az exével, hogy egy csajától kapott dolgot direkt összetört...
Nálam is voltak emlékek ( igen, emlékek, tehét több is), amit előző kapcsolatából kapott valakitől. AZ egyik mai napig meg van, mert egy tök jó pofa dolog, még nekem sem lett volna szívem kidobni!
A többit meg le sem tojta, el is tántek MAGUKTÓL lassan. De ő ebben sem hazudott, az elejétől tudtam, hogy ex ajéndéka volt. Eszébe sem jut, és nem vergődtem soha, mert éreztem, hogy fontos vagyok neki. A többi dolog maguktól a sülylesztőbe került idővel, és egyik exe sem ért fel a helyemre..
Hiába rinyálsz neki, ez a viselkedés csak taszító és csak provokálod.. Amit akarsz nem éred el vele, ellenben egy erőszakos kis liba leszel tőle, akin érződik a bizonytalanság. Ha enm így viselkednél, magától és idővel ez mind eltűnne, de pont az akaratosságos és bizonytalanságod miatt nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!