Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit élveznek az elnyújtott, céltalan kapcsolatokban?
Biztos ismertek legalább 1 olyan férfit a környezetetekben, aki benne van egy hosszabb kapcsolatban, 30 körül van, de nem akar elköteleződni, elvenni a nőt, csak elvan vele és üresjáratban telnek az évek.
Ez miért jó a férfiaknak? Komolyan kérdezem, mit ad nekik egy ilyen kapcsolat, vagy mégis minek mennek bele ilyesmibe? Értem, hogy szex, de általában az ilyen kapcsolatban még csak szex se igazán van, hisz az érzelmi háttér hiánya miatt a nőknek sokszor semmi kedvük hozzá. Tehát benne poshadnak egy kvázi szex mentes, céltalan kapcsolatban, aminek biztosan tudják, hogy nem lesz közös jövője, mert nem akarnak. Ez miért jó nekik?
# 5 Ugyan miért ijesztő számodra?-,- Ha nem te vagy ilyen kapcsolatban? Fölöslegesen stresszelsz. Tudod, ha egy nőnek nem kellemes egy ilyen kapcsolat, akkor kilép belőle. Ha meg benne marad, akkor talán azért van, mert neki is kellemes, még akkor is, ha nem komoly.
Az meg marhára nem érdekli őket, hogy neked ez fáj, isten tudja miért. Ha te ilyen véleménnyel vagy a komolytalan kapcsolatokról, akkor ne vegyél részt ilyenben. Azt nem értem miért zavar mások kapcsolata?
Ez kicsit olyan "ha nekem melegem van vastag kabátban, akkor mások miért hordják?" problémázás.
Nem a te problémád. Ők majd eldöntik.
Ezek a férfiak nem tartják rabszolgának ezeket a nőket. Nyugodtan kiléphetnének az üres kapcsolatokból, ha nekik nem lenne jó.
Az ilyen kapcsolat arra jó, hogy van az embernek társasága van kivel elmenni mnidenhová, van kivel szexelni, de ha ezzel a nővel évekig ilyen kapcsolatban van, az tényleg azt jelenti, hogy nem tlaál mást.
Vagy nem is akar mást találni mert ez így k**úrvára kényelmes.
De valószínűleg lelépne 1 perc alatt ha még is megismerne mást aki mindenben stimmel neki.
De nyugi ez a nőknél is ugyanígy van.
1.) Az megvan, hogy nem mindenki akar házasodni? A férfiak közül még többen, mint a nők közül.
2.) A házasság hiányától függetlenül még lehet a két személy között olyan kapocs, amiről nem szeretnének lemondani.
Látom kérdező te is azok közé tartozol,akik túlmisztifikálják az esküvőt és a házasságot.Rengeteg olyat lehet hallani,hogy összeházasodik az "álompár" aztán fél év múlva válnak.
Nekem van olyan barátom,aki 8 éve van együtt a párjával és nem házasok,viszont van 2 gyerek.Szerintwm egy kapcsolatban nem kell logikát keresni,mert az az érzelmekről szól.Arról,hogy az a 2 ember jól érezze magát együtt.
Amúgy én se akarok megnősülni,pedig 4 éve foglalt vagyok.Túl sokszor játszották már el a bizalmamat és ha esetleg szakítunk,akkor nincs anyagi vonzata.
Nekem barátnőm a legjobb barátom is. Szóval lehet, hogy nem tudom őt elképzelni a leendő gyermekeim anyjaként, nem kapok meg mindent, amire vágyom-szükségem van.., de ha kilépnék ebből a kapcsolatból, akkor már csak rosszabbat találnék nála. Szex amúgy rendben van, sőt egyre jobb.
Szóval féltem azt a kicsit is, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!