Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, és mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, és mégsem számit neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3éve és 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal..

A párom válalkozóként dolgozik, sokára jön a baba, 6 hónapos vagyok most szeretnénk venni házat,

Fel ujitgatni, a ház felét már kifizettük, a másik felét augusztus közepén fogjuk. Van egy tesója aki rendör és neki egy barátnője, akivel csak úgy lehet együtt ha kb 2-3 hónap alatt feleségül veszi.

A lány szülei ilyen régi moduak. Úgy volt hogy a lány szülei segítenek hogy eltudja venni feleségül nem tudom mi történt, csak annyit hogy a párom segíteni akar nekik 500 ezer forinttal hogy megtudják csinálni az esküvöt/lagzit.

Erről engem mégse kérdezz, csak látom a facebokjábol ő dolgozni van, hogy írja neki hogy segít 500 ezer forinttal...

Szerintetek nincs igazam hogy engem is meg kellene kérdeznie? Mivel nem kap annyi sok pénzt..

És nem az kellene lenni neki az első, hogy a házat le rendezük felújításuk utána segítsen ha tudd?? Vagy csak magamnak való vagyok?

(Bocsánat a helyesírási hibákért nagyon ideges vagyok)....

2018. júl. 29. 23:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

1 az terhesen nem vesz fel senki dolgozni ez előtt dolgoztam étteremben pincérnőként..

A házasságról még annyit hogy a ház után szeretnénk előbbre való ez sztem mint a házasság.... Aki még rossz kommenteket ír meg sertot kinyalhatja a S*gmet!

2018. júl. 30. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Nincs igazad, nagyon nincs. Inkább örülnél, hogy a párod szereti és támogatni akarja a testvérét, remélem, fogja is.
2018. júl. 30. 23:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Miért te finanszírozad a testvéred esküvőjét lagzijat a saját pénzedből?

Mikor a gyereked meg a ház a kapcsolatotok a legfontosabb kellene hogy legyen sztem nem....

2018. júl. 30. 23:20
 14/17 A kérdező kommentje:
500 ezer forint nagyon sok a mai világba...
2018. júl. 30. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Sokat hisztizel még?

Nem csoda,hogy ezt nem beszélte meg veled. Aki ennyit sipákol azzal nem lehet beszélni.

2018. júl. 30. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem kicsi, 500.000ft a mai világban lepkefing, nem sok!

Ha ennyi tartalékod (neked, nem a csávód ak) sincsen mire szülsz, nagyon gyorsan vegyél vissza az arcodból, mert még a gyerek még sem születik, te már ki leszel penderítve!

2018. júl. 31. 06:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Ennyi rosszindulatú hozzászólást életemben nem olvastam még. Attól, hogy valaki átmenetileg HTB, az már egyenlő azzal, hogy semmirekellő, sz*r alak? Akármi van nyelje le, fogja be a száját, mert nincs joga élni és érezni?Emberek, halljátok ti magatokat? Adott egy nő egy 3 éves élettársi kapcsolatban. Nem 2 hete ismerik egymást, nem d**ni járnak össze. 3 év után komoly kapcsolatról beszélhetünk, és teljesen mindegy, hogy törvényileg el van-e ismerve a dolog, attól még ugyanazok a szabályok vonatkoznak mind az együttélésre, mind az egymáshoz való hozzáállásra. Kíváncsi lennék, hogy akik ezen fennakadtak, csak a boldog "igen" kimondása után vették emberszámba a partnerüket, vagy azért kicsit más előtte is?! Az pedig, hogy két ember megadja-e egymásnak a fb jelszót, az arra a 2 emberre tartozik. Ha a párját zavarná, ha úgy érezné, hogy a magánéletében vájkálnak, bizonyára nem járult volna hozzá. Persze, az teljesen rendben van, hogy az ember fb-on akármit pötyöghet, mert az magánélet, de ha már telefonálni vonul külön, vagy személyesen találkozik egy régi osztálytársnővel/ kolléganővel arra érdekes módon mindenki kiakad. Könyörgöm ne legyünk már ennyire álszentek! Elég sok olyan esetről is tudok (főleg pasik) akik keyloggerrel csekkolják a barátnőt, közben pedig megy a világmegváltó magánélet szentsége duma.

Szerintem ez senkire nem tartozik, csak rájuk.

Hogy válaszoljak a kérdésre, jogosan zavar a dolog. Mindegy, hogy ez a baba hogyan jött össze, de úgy döntöttetek, hogy vállaljátok, méghozzá az anyagi különbségek tekintetében. Ez kell, hogy legyen az első, mert prioritást élvez. A közös élet alapjait most teszitek le. Naná, hogy minden pénzre szükség van. Így is sanszos, hogy ennek kölcsön lesz a vége. Bármilyen jellegű komolyabb kiadás a kettőtök ügye. Nem az a lényeg, hogy házasok vagytok-e. Bár igen, feltételezhetően jobban örülnél, ha azt a fél millát a saját esküvőjébe invesztálná, ez meg teljesen jogos. Az én kedves édesapám egész felnőtt életében kisegítette a bátyját anyagilag, és mindig mi- a saját gyerekei- ittuk meg a jótékonykodása levét. Az ember tudja, hol a határ. Ha saját családot vállalok, onnantól ők az elsők, kész, pont.

Megbeszéltétek különben azóta?

2018. aug. 4. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!