Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor terhes, vagy mégsem?
Én 17 éves.. a barátnőm pedig 14.
már szexeltünk 2x GUMIVAL.
1 hete is szexeltünk, felhúztam a gumit.. aztán a vége felé éreztem..hogy valami nem jól van.( olyan volt , mintha nem is lenne gumi. ) kivettem megnéztem a micsodám és láttam hogy ki van szakadva.!!.megnéztem a lányt.és éreztem valami váladékot..lehet hogy sperma.. de lehet hogy csak annyira nedves volt?? vagy csak a sikosító? nemtudom...aggódok
Mikor éreztem hogy mindjárt elmegyek..pont mikor elfelé mentem..kivettem belőle..mert nagyon fura volt.
(A szülei biztos nem örülnének neki.. és az enyémek sem. de még én sem.!
a cél: NE LEGYEN TERHES.
ha terhes is lenne.....a baba nem fog megszületni mert elvetetjük.(abortusz)
MIT TEHETEK HOGY NE LEGYEN TERHES?
Megszűntetni nem lehet, csak reménykedni.
Vannak esemény utáni tabletták, amik 72 óráig még megakadályozzák a gyerek megfoganását.
figyelj, ne azon siránkozz, hogy neked milyen szar, neki milliószor rosszabb. eltiltanak tőle? minden normális szülő ezt tenné a helyükben. védekeztetek, de baleset történt, megesik mindenkivel, de hogy mi a szöszért nem irattatok fel sürgősségi tablettát, az számomra homályos. aki ennyire tájékozatlan a fogamzásgátlási módszerek terén, az ne szexeljen!
egy hét után már semmit sem tudsz tenni, még várjatok egy hetet, akkor vegyetek tesztet, kövessétek az abban leírtakat, ha negatív: gratulálok, nem leszel még apa;
ha pozitív, irány a nőgyógyász, de előtte szülőkkel is beszélni kell!
tehát visszaforgatni akkor már nem lehet..mert 72óra elmúlt.
Előfordúlhat, hogy nem is terhes?
a szülőkkel sem kell megbeszélni : mert elvileg aki elmúlt 14 éves. nem fontos szülői bele egyezés.
a tesztet hol kaptatom meg?-netán az ára? (de ezt még emgérdeklődöm)
Igen, visszaforgatni nem lehet.
Előfordulhat, hogy nem terhes. Van, akiknek sok éves próbálkozás után sem jön össze.
Nincsenek terhességi jelei a barátnődnek? Hányinger, stb
Az lehet hogy 14 éves kortól legális a dugás, de abortuszt valószínűleg nem csinálnak a szülő nélkül. Meg azért elég furcsa lenne, hogy eltűnik a gyerek 1 napra.
igazad van. köszönöm szépen!
-rendes vagy hogy próbálsz segíteni!
nincs hányingere..nem fáj a feje.. elvileg akkor ezen a héten meg kell jönnie neki. (ha nem jön meg akkor már 100% ugye?) de olyan is van hogy késik..
és. DE hallottam már olyat h a lány a pasijával elintézte az egész ügyet! :)
ha nincs tünet . akkor ne aggódjak?
figyi. ez fontos.
ne parázzatok. ha terhes, terhes, és ezt nem befolyásolja, ha idegeskedik.
ha nem terhes, akkor meg végképp ne.
ezt azért mondom, mert stresszes időszakban késhet, és nehogy félreértéstek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!