Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor terhes, vagy mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sake kérdése:

Most akkor terhes, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Én 17 éves.. a barátnőm pedig 14.

már szexeltünk 2x GUMIVAL.

1 hete is szexeltünk, felhúztam a gumit.. aztán a vége felé éreztem..hogy valami nem jól van.( olyan volt , mintha nem is lenne gumi. ) kivettem megnéztem a micsodám és láttam hogy ki van szakadva.!!.megnéztem a lányt.és éreztem valami váladékot..lehet hogy sperma.. de lehet hogy csak annyira nedves volt?? vagy csak a sikosító? nemtudom...aggódok

Mikor éreztem hogy mindjárt elmegyek..pont mikor elfelé mentem..kivettem belőle..mert nagyon fura volt.

(A szülei biztos nem örülnének neki.. és az enyémek sem. de még én sem.!

a cél: NE LEGYEN TERHES.

2012. nov. 26. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdhettek gondolkodni, milyen nevet adjatok a babának.
2012. nov. 26. 17:54
 2/18 A kérdező kommentje:

ha terhes is lenne.....a baba nem fog megszületni mert elvetetjük.(abortusz)

MIT TEHETEK HOGY NE LEGYEN TERHES?

2012. nov. 26. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
1 hét eltelt..könyörgöm..miért nem lehetett volna elmenni az ügyeletre 72órásat felíratni!!Legyen eszetek..az abortusz drága,meg hát lelkileg,testileg is megterhelő..főleg egy 14 éves kislánynak..
2012. nov. 26. 18:00
 4/18 A kérdező kommentje:
nem csak neki..még nekem is. a szülei örökre eltíltanának.... de amúgy már hallottam olyat is, hogy hiába elmegy a lányba..de mégsem lessz terhes..mivel tudom megszüntetni a folyamatot? :S nagyonszükséges.
2012. nov. 26. 18:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Megszűntetni nem lehet, csak reménykedni.

Vannak esemény utáni tabletták, amik 72 óráig még megakadályozzák a gyerek megfoganását.

2012. nov. 26. 18:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ne azon siránkozz, hogy neked milyen szar, neki milliószor rosszabb. eltiltanak tőle? minden normális szülő ezt tenné a helyükben. védekeztetek, de baleset történt, megesik mindenkivel, de hogy mi a szöszért nem irattatok fel sürgősségi tablettát, az számomra homályos. aki ennyire tájékozatlan a fogamzásgátlási módszerek terén, az ne szexeljen!

egy hét után már semmit sem tudsz tenni, még várjatok egy hetet, akkor vegyetek tesztet, kövessétek az abban leírtakat, ha negatív: gratulálok, nem leszel még apa;

ha pozitív, irány a nőgyógyász, de előtte szülőkkel is beszélni kell!

2012. nov. 26. 18:09
 7/18 A kérdező kommentje:

tehát visszaforgatni akkor már nem lehet..mert 72óra elmúlt.

Előfordúlhat, hogy nem is terhes?

a szülőkkel sem kell megbeszélni : mert elvileg aki elmúlt 14 éves. nem fontos szülői bele egyezés.

a tesztet hol kaptatom meg?-netán az ára? (de ezt még emgérdeklődöm)

2012. nov. 26. 18:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Igen, visszaforgatni nem lehet.

Előfordulhat, hogy nem terhes. Van, akiknek sok éves próbálkozás után sem jön össze.

Nincsenek terhességi jelei a barátnődnek? Hányinger, stb

Az lehet hogy 14 éves kortól legális a dugás, de abortuszt valószínűleg nem csinálnak a szülő nélkül. Meg azért elég furcsa lenne, hogy eltűnik a gyerek 1 napra.

2012. nov. 26. 18:18
 9/18 A kérdező kommentje:

igazad van. köszönöm szépen!

-rendes vagy hogy próbálsz segíteni!

nincs hányingere..nem fáj a feje.. elvileg akkor ezen a héten meg kell jönnie neki. (ha nem jön meg akkor már 100% ugye?) de olyan is van hogy késik..

és. DE hallottam már olyat h a lány a pasijával elintézte az egész ügyet! :)

ha nincs tünet . akkor ne aggódjak?

2012. nov. 26. 18:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

figyi. ez fontos.

ne parázzatok. ha terhes, terhes, és ezt nem befolyásolja, ha idegeskedik.

ha nem terhes, akkor meg végképp ne.

ezt azért mondom, mert stresszes időszakban késhet, és nehogy félreértéstek...

2012. nov. 26. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!