Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor terhes, vagy mégsem?
Én 17 éves.. a barátnőm pedig 14.
már szexeltünk 2x GUMIVAL.
1 hete is szexeltünk, felhúztam a gumit.. aztán a vége felé éreztem..hogy valami nem jól van.( olyan volt , mintha nem is lenne gumi. ) kivettem megnéztem a micsodám és láttam hogy ki van szakadva.!!.megnéztem a lányt.és éreztem valami váladékot..lehet hogy sperma.. de lehet hogy csak annyira nedves volt?? vagy csak a sikosító? nemtudom...aggódok
Mikor éreztem hogy mindjárt elmegyek..pont mikor elfelé mentem..kivettem belőle..mert nagyon fura volt.
(A szülei biztos nem örülnének neki.. és az enyémek sem. de még én sem.!
a cél: NE LEGYEN TERHES.
Gratulálok.nem értem mondjuk 17 éves létedre miért egy éretlen,fejletlen 4 éves kislány a barátnőd.Azt végképp nem értem mi a francért feküdtetek le,ember legalább neked lett volna esze,még egy gyerek attól,hogy van melle baromira éretlen lelkileg és agyilag ehhez-
. Ráadásul kiszakadt gumi után nem mentetek el 72órásért,bár nem ajánlják még a 16 éveseknek sem nemhogy egy fejlődésben lévő kislánynak,de azért mégis csak jobb így,van esélye talán hogy nem vágja tönkre a hormonrendszerét,mint pl az abortusz amit tuti nem úszna meg következmények nélkül. Idióta
holnap megyek imádkozni...sőt- egész héten! :) köszönöm a válaszokat!
jóvolna már túl esni ezen....anyámnak elmondtam hogy mi történt abba a percbe. ő megölt volna ha 100% terhes lenne...de azt mondta hogy mossa ki magából..annyi is elég lehet
18:41
majdcsak 1 éve járunk. attól hogy 14éves még nem azt jeleni hogy gyerek, sokkal érettebb mint a volt 17éves b.nöm.:) a kor nem minden!! és a gumi a hibás nem én. a védekezésre találták fel, mégsem volt jó. ATTÓL mert baromnak hívsz. nem jobb semmivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!