Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek értelme, vagy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme, vagy jobb ezt elfelejteni?

Figyelt kérdés
Szerintem mellélőttem ezzel a kapcsolattal,de sokáig úgy voltam vele,hogy valahogy meg kellene menteni.De már nem vagyok ebben biztos.A sok rossz dolog mellett arra jöttem rá ebben a kapcsolatban,mielőtt volt sok kapcsolatom,hogy ha a kommunikáció nem működik,akkor vége mindennek.Szerintem ez nagyon régóta nem működik már közöttünk.Megismerkedéskor mindenről tudtunk beszélni,mindkettőnket érdekelt a másik gondolatvilága,ez jó gyorsan ellaposodott,maradtunk a kapcsolat nagy részében annál,hogy mit kell hozni a boltból,meg hasonlók.Ha mesélni akarok mi történt pl. a munkahelyemen,nem érdekli,fárasztja.Ha én érdeklődöm,lezárja 1-2 mondatban.Nem tudunk egyszerűen beszélgetni,és ez nekem alapban furcsa,mert eddigi kapcsolataimban ez úgy működött,hogy ha 10x is beszéltünk 1 nap,a másik mindig kíváncsi volt arra mit mondok,jelentéktelen dolgokra is.Oda-vissza alapon.Van 1 szimpla munkatársam,még ő is több mindent megkérdez tőlem,vagy érdekli szimplán mit mondok,mint akivel együtt vagyok.Jól érzem azt hogy ennek nincs jövője ? Eddig azt gondoltam hogy egy kapcsolatnak ezer buktatója van ezen kívül ami nem stimmelhet,de kezdek rájönni hogy talán a kommunikáció a legfontosabb.Ha nem mondhatok el sok dolgot,mindig csak a visszautasítást kapom,már nekem sincs úgy kedvem kommunikálni,és ez rossz nagyon,de minél gyorsabban változtatni akarok ezen,mert akkor az időmet nem rabolom ilyen férfi mellett tovább.Nem tudom hogy másoknál ez hogy működik.
2018. júl. 29. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Jól látod.

A kapcsolatok alapja a jó kommunikáció és a szex. Ha valamelyik hibásan működik jobb befejezni a másik.

2018. júl. 29. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól érzed, ismerős szitu. Borzasztóan lehangoló, hogy a másik nulla érdeklődést mutat és ha megkérdem, miről akar beszélgetni, mert látom, hogy untatom, akkor jön az "amiről te akarsz".
2018. júl. 29. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én otthagynám.
2018. júl. 29. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
jól látod, keress olyat, akivel kölcsönösen érdeklitek és inspiráljátok egymást
2018. júl. 29. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennek vége, sajnálom....
2018. júl. 29. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen jól.

Sokminden számít egy kapcsolatban de ez is az első helyen van.

Ez már nem csak a kommunikáció hiányáról szól, hanem , hogy a másik már nem elég fontos nekünk, nem elég lényeges az, hogy vele mi történt, mi történik, és úgymond nem is érdekli.

És ha a figyelmét fel akarnánk kelteni akkor is csak csattan.

És itt már tenni sem akar azért, hogy változzanak a dolgok.

Egyébként mióta vagy ebben a kapcsolatbaN?

2018. júl. 29. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!