Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat megcsalásokkal jelenti a kiteljesedett életet?
Egy olyan dilemmában vagyok, amiben a környezetemben nagyon sokan, talán szinte mindenki hordozza magában, kimondatlanul.
Keresem a leendő párom, és ahogy előre gondolkodom, nem tudom, melyik a rosszabb: ha bármennyire is szeretem, már előre tudom, vége lesz a kapcsolatnak egyszer, vagy az, ha sosem lesz vége.
Egy jól működő kapcsolatba nem fér bele a megcsalás, márpedig szörnyű abba belegondolni, hogy ha valakivel megállapodok, már soha többet nem lehetek együtt más nővel, de abba is szörnyű lenne belegondolni, ha nem fogok megállapodni, családot alapítani. A gyerekeknek szülők kellenek, és nem elvált szülők.
Jómagam is tapasztalom, hogy mások is hasonló problémával küszködnek. Nem mondanám, hogy túl sok nő van, aki kezdeményez az irányomba, de akik ezt tették, azoknak a fele többéves kapcsolatban tette. Én megértem őket. Borzasztó lehet belegondolni abba, hogy akivel együtt vannak, az lesz az utolsó férfi az életükben.
A szex az életnek az egyik legnagyobb része, az ösztöneinkben benne van, ahogy a legtöbb emlős, úgy az ember sem monogám élőlény, csak saját döntéseinek, önmegtartóztatásainak következtében marad hű valakihez. Mindenki tetszeni akar másoknak, vadászni akar másokra, szexelni akar, és mindezek totális megfosztásától nem tudom milyen élet az élet. De ilyen viselkedésmóddal nem lehet családot alapítani, így abból marad ki az ember, hogy van mellette valaki, akire mindig számíthat.
Mi erre a megoldás? Mások hogyan kezelik ezt a problémát?

Az egyetlen kérdés itt az, hogy ki számára “kiteljesedett”.
Számodra? És mi a helyzet a pároddal? A kiteljesedett kapcsolatban az az elsõ, hogy nem csak magamra gondolok, nem a magam egoista szemszögébõl nézek mindent.
Neked szörnyū belegondolni, hogy nem lehetsz együtt más nõvel, a potenciális nõdnek meg szörnyū belegondolni, hogy olyan emberrel legyen együtt, mint te, akinek lételeme a megcsalás.
A másik kérdésem az, hogy hány éves vagy? Pl. apukámat nem tudom elképzelni a korában, hogy a “nõ vadászaton” járjon az esze. Szerintem fiatal korban még az embernek nem is kell elkötelezõdnie, ehelyett inkább kiéli magát, amikor még vonzó is. Elég szánalmas és hányinger gerjesztõ elképzelés, hogy egy idõsebb korban anyukák meg apukák vannak megindulva azzal, hogy szexelni akarnak mindenféle férfival meg nõvel. Az biztos, hogy nekem nem lenne gusztusom erre egy adott korban. Húszonévesen még igen. De idõsebben elég gáznak tartom, ha valaki ráncos, visszataszító fejjel is úgy gondolkodik, mint valami tinészser, nem?
A férfiak és nõk többsége nem is valami vonzó már egy adott korban, tudom hogy vannak kivételek, de ez nem jellemzõ a többségre. Akkor meg eleve nem áll jól nekik ez a szerep, hogy bárkinek tetszelegni akarnak szexuálisan.
Idõs apukaként kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán vannak-e nõk, akik vonzódnak hozzád, hiába, hogy te szexelni szeretnél, ez már nem olyan könnyū, mint a fiatalságnak a diszkóba, aki csak úgy csábítóan rákaccsint egy lányra.
Ezen is gondolkodj el.

Bizony, kérdező, minden nem lehet a tiéd, ezt a békát le kell nyelned. Szerencsére az élet megoldja helyetted ezt a problémát, és neked kell majd dönteni, hanem a körülményeid megteszik helyetted.
Ha igazán szerelmes vagy a párodba észre sem veszed, hogy más nő is létezik. Ha múlik a szerelem, akkor sem biztos, hogy félrelépsz, mert sokszor a kényelem szeretete erősebb a kalandvágynál. Vagy pl, ha fiatalon se tudtál csajozni, akkor idősödve se fog fűleni a fogad hozzá. Aki jó valamiben, azt szereti is csinálni. Ha fiatalon nagy csajozógép voltál, idősödve is meg akarod majd tapasztalni, mit érsz a húspiacon. De sok minden szól majd ellene. Pl a gyerekeid kíméletlen gerincessége.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!