Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a gazdag pasik mindenben irányíthatnak egy nőt, csak azért mert van pénzük?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy azok a férfiak akiknek van pénzük, felsőbbrendűnek hiszik magukat, a kapcsolatban ők írányítanak és elvárják hogy a nők ugrálják őket körbe.Valamint rettenetesen önzőek (mármint nem ami az anyagiakat illeti) Utálom a materialista embereket na meg a sznob embereket, pont ezért tettem fel ezt a kérdést. 22/L
2018. júl. 29. 11:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
És szerintetek az irányító mániás férfiak megbecsülik azokat a nőket, akiket irányíthatnak? Szerintem nem..
2018. júl. 29. 13:38
 22/29 anonim ***** válasza:
45%
Érdekes, hogy az ilyen beképzelt, irányíthatatlan nők mindig egyedül élnek......:)
2018. júl. 29. 13:42
 23/29 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes, hogy anyám nem él egyedül, apám mégse irányítja... :-D

Azért az a férfi, aki csak olyan nővel tud együtt lenni, akit irányítani lehet, nem is igazi férfi. Olyan ez, mint a különbség a vezető és a főnök között, a főnök csak dirigál, a vezető együtt küzd a csapatával. :-P

2018. júl. 29. 13:44
 24/29 anonim ***** válasza:
Az anyai nagyszüleim több, mint 50 évet húztak le együtt (nagyapám 83 éves korában bekövetkezett haláláig), nagyanyám meg nagyon nem irányítható típus, sőt...
2018. júl. 29. 13:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Engem az is érdekelne hogy mi a helyzet a szegényebbekből lett gazdagokkal?Állítólag a pénz felnagyítja a tulajdonságokat hiszen miután már van "leszarhatod" a dolgokat.Kicsit tovább gondolva...Ha egy srácnak sok pénze van az előrevetítheti hogy vannak karrierista hajlamai(NEM MINDEN ESETBEN) és az ilyen férfiak azok a tipikus "alfák"akik irányítani és befolyásolni akarnak mindig mindenkit mert ezzel támogatják meg a saját egojukat(politikusok?), ettől érzik magukat annak aki és mivel ez eléggé dobja az önmagukba vetett hitüket/önbizalmukat elkezdik elhinni magukról hogy ők jobbak mert jobban keresnek mert több dolgot engedhetnek meg(szép lassan mindent) és ami a legfélelmetesebb hogy elkezdenek hihetetlenül elnézőek lenni a hibáikkal szemben de sokszor az orrukra olvasva se akarják elismerni nehogy beleremegjen a már megszilárdult világnézetük.Ezek az emberek egy párkapcsolatban azt keresik hogy mit mutogathatnak a külvilág felé így esetlegesen rákényszerítve akaratukat/nézeteiket a "kedvelt" hölgyre.Ezekre az emberekre jellemző hogy "társadalmilag" magas státuszban ám mégis a hideg empátia egy felsőbb fokát gyakorolják.Ha hozzá tesszük azt hogy olyan nő höz "jutnak" aki a "létra" legalján dolgozik főleg hozzájuk képest akkor ez talán egy újabb megerősítés nekik hogy ők vezetnek....de...ezek csak az én gondolataim.22f
2018. júl. 29. 13:56
 26/29 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok....hogy a magas önbizalom és hit teszi vonzóvá őket a nők körében...egy szilárd és határozott, tehetős férfi képében.
2018. júl. 29. 13:57
 27/29 peca1000 ***** válasza:

Aki a pénzért, és egyébb javak miatt jön össze egy gazdag fèrfival, az tudja, hogy ezért cserébe a férfi dirigál.

Ő a főnöke, tőle kap pénzt, cserébe "dolgoznia" kell (szex, megjelenni a pàrja mellett, megtenni azt amit az ura parancsol).

Ha nem teszi, akkor el lesz hajtva.

2018. júl. 29. 14:09
 28/29 anonim ***** válasza:
ez megint egy ilyen gyermeki kérdés...
2018. júl. 29. 15:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy így van.

De akkor vajon miért gazdag faszikkal jössz össze???

2018. júl. 29. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!