Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a gazdag pasik mindenben irányíthatnak egy nőt, csak azért mert van pénzük?
Kérlek ne, nem érdekel a horvátországi utad.
Szerintem nagyon nem nyafognál, ha az urad befizetne 2 hét Yellowstonera.
Penz beszel, kutya ugat.
Nyilvan olyan noket valasztanak, akar tudat alatt, akik a joletert cserebe hajlandok alarendelni magukat.
Szóval Yellowstone-t is csak akkor fogadnám el, ha az egy tartós párkapcsolat, és ha nem akar irányítani cserébe. :-)
Nemrég valaki el akart vinni a F1 Magyar Nagydíjra, számomra idegen, valahogy megtalált Facebookon, állítólag mindent fizetett volna. Szeretem a Hungaroringet, nemrég voltam ott futóversenyen, évekig jártam ki ingyenes autós rendezvényre, de nem fogadtam el az ajánlatot. Tehát nem mindenki megvásárolható.
Olyannal szívesen megyek bárhova, akivel egy pár vagyunk, és kiegyensúlyozott kapcsolatról van szó, a szüleim sem egyformán keresnek (a szakmájukból kifolyólag, egyszerűen mások a fizetések a két területen, erről senki nem tehet, de sose volt a pénzből probléma, megoldották, közösen, egyikük sem irányítja a másikat, egyikük sem él vissza a helyzettel, egyikük sem volt soha számon kérve, hogy mennyit költött a másikra, közös a háztartás, közös a kassza, közösek a kötelezettségek, egyikük sem irányítja a másikat - na, a gyerekek felé ez már nem volt meg, de mi meg kiálltunk magunkért, de ez már generációs dolog, szülő-gyerek dolog, nem párkapcsolati dolog). Ha valaki irányítani akar, vagy úgy bánik velem, mint egy gyerekkel, noha felnőtt vagyok, az repül. A szüleimmel is több vitám volt már ilyenek miatt, de nem érdekel. Önálló felnőtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!