Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a gazdag pasik mindenben irányíthatnak egy nőt, csak azért mert van pénzük?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy azok a férfiak akiknek van pénzük, felsőbbrendűnek hiszik magukat, a kapcsolatban ők írányítanak és elvárják hogy a nők ugrálják őket körbe.Valamint rettenetesen önzőek (mármint nem ami az anyagiakat illeti) Utálom a materialista embereket na meg a sznob embereket, pont ezért tettem fel ezt a kérdést. 22/L
2018. júl. 29. 11:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%
A nőknek pénztől függetlenül szükségük van egy határozott férfire, irányításra.
2018. júl. 29. 12:50
 12/29 anonim ***** válasza:
"Szar is terepjáróból visszaülni a buszra meg a világkörüli utat elcserélni egy 3 napos wellnessre." - Tegnap jártam Horvátország egyik nemzeti parkjában, saját pénzből, nőként, fantasztikus volt, persze, jó, ha olyan párt találok, aki csatlakozik hozzám, vagy ugyanennyire benne van a lábában a menőke, de nem várom el senkitől, hogy fizesse az utazásaimat, a szüleim sem fizették az ilyeneket, kényelmetlen, nekem viszont óriási élmény. Megjegyzem, akárhány ilyen utazáson voltam már, az utazók többsége nő, a nők jobban elindulnak ilyenekre, és férfiak között meg van, akit nem lehet kimozdítani, és a feleségük egyedül megy, mert menni akar, drága uraim, még egy lehetőség ismerkedni...
2018. júl. 29. 13:02
 13/29 anonim ***** válasza:
55%
"szükségük van egy határozott férfire, irányításra." - Határozott férfire igen, irányításra nem.
2018. júl. 29. 13:02
 14/29 anonim ***** válasza:
33%

Kérlek ne, nem érdekel a horvátországi utad.

Szerintem nagyon nem nyafognál, ha az urad befizetne 2 hét Yellowstonera.

2018. júl. 29. 13:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ott a pont. A határozottság igenis nagyon fontos, de én nő létemre nem engedem meg a pasinak, hogy mindenben ő írányítson.
2018. júl. 29. 13:07
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
"Szerintem nagyon nem nyafognál, ha az urad befizetne 2 hét Yellowstonera." - Nem nyafognék, mert ha lenne pénzem, magamtól is elmennék, de van, aki ilyenekre nem vágyik, van, aki szállodákba vágyik, tengerparti napozásra, wellnessre, teljes kiszolgálásra, én meg arra vágyom, hogy menjek, több, mint 10 éve egyedül utazok, és megoldom. De az irányítást nem tűröm senkitől, a szüleimtől sem, pasitól sem.
2018. júl. 29. 13:17
 17/29 anonim ***** válasza:

Penz beszel, kutya ugat.

Nyilvan olyan noket valasztanak, akar tudat alatt, akik a joletert cserebe hajlandok alarendelni magukat.

2018. júl. 29. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
16. Jó, te nem tűröd, de a kérdés ezek szerint nem is rád irányul. Már magát a kérdést sem értem miért a férfiakat célozza meg, azokat a nőket kellene megkérdezni, akik ilyen kapcsolatban vannak, hogy miért engedik ezt, mi atrtja őket a kapcsolatban (persze itt kiderülne egyből, hogy senki sincs ilyenben, meg senki nem tűrné :D). Pedig ez igenis egy létező jelenség.
2018. júl. 29. 13:27
 19/29 anonim ***** válasza:

Szóval Yellowstone-t is csak akkor fogadnám el, ha az egy tartós párkapcsolat, és ha nem akar irányítani cserébe. :-)

Nemrég valaki el akart vinni a F1 Magyar Nagydíjra, számomra idegen, valahogy megtalált Facebookon, állítólag mindent fizetett volna. Szeretem a Hungaroringet, nemrég voltam ott futóversenyen, évekig jártam ki ingyenes autós rendezvényre, de nem fogadtam el az ajánlatot. Tehát nem mindenki megvásárolható.

Olyannal szívesen megyek bárhova, akivel egy pár vagyunk, és kiegyensúlyozott kapcsolatról van szó, a szüleim sem egyformán keresnek (a szakmájukból kifolyólag, egyszerűen mások a fizetések a két területen, erről senki nem tehet, de sose volt a pénzből probléma, megoldották, közösen, egyikük sem irányítja a másikat, egyikük sem él vissza a helyzettel, egyikük sem volt soha számon kérve, hogy mennyit költött a másikra, közös a háztartás, közös a kassza, közösek a kötelezettségek, egyikük sem irányítja a másikat - na, a gyerekek felé ez már nem volt meg, de mi meg kiálltunk magunkért, de ez már generációs dolog, szülő-gyerek dolog, nem párkapcsolati dolog). Ha valaki irányítani akar, vagy úgy bánik velem, mint egy gyerekkel, noha felnőtt vagyok, az repül. A szüleimmel is több vitám volt már ilyenek miatt, de nem érdekel. Önálló felnőtt vagyok.

2018. júl. 29. 13:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Létező jelenség, érkezett is válasz rá, le is lett pontozva. Az irányító férfiak irányítható nőket keresnek maguk mellé. Zsák meg a foltja. Csak ez egyeseknek nem tetszett.
2018. júl. 29. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!