Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyáva a férjem?
Igazából más problémám nincs, egyedül az, hogy a férjem nem áll ki mellettünk.
Most vesztünk össze egy párral, mert irányítani akarták az életünket, mivel mindig én álltam ki mellettünk és én mondtam el, hogy semmi közük hozzá, állandóan engem támadtak. Meg is jegyezték a barátok, hogy mindig csak velem van a baj, érdekes, a párommal nagyon jól kijönnek. Már azt is megkaptam, hogy én befolyásolom a férjem, pedig nekem mindig elmondja a véleményét mindenről, most is ő mondta, mit írjak az állítólagos barátoknak, ugyanis tegnap este veszekedtünk velük, természetesen rajtam keresztül elég bátornak bizonyul.
Már belefáradtam ebbe, nem tudom tovább tartani a hátam. A ráadás még az, hogy mi vagyunk a hibásak, mert mindig veszekedtünk a barátokkal a párom szerint. Azaz én. Mindig minden helyzetben ez van. Én döntsek, irányítsak, ha pedig valami nem jól sül el, az orrom alá dörgöli. Egyébként fel sem fogta, miért telt be nálam a pohár. A férjemet próbálták ellenem uszítani, irányítani. Akkor sem mondta el őszintén a párom, hogy mire gondol, annyit írt a barátoknak erre, ahány ház, annyi szokás és nekünk így jó. Mikor elolvastam, hogy mi a tervük a barátoknak, kiakadtam és mondtam ennyi volt, betelt a pohár. A párom megsértődött, mert nem beszéltem meg vele ezt az egészet, mielőtt elküldtem volna őket a ...
Tudom, ne sírjon az ember, de muszáj leírnom. Néha már annyira belefáradok ebbe az egészbe. Addig minden szép és jó a kapcsolatunkban, amíg nem jön valaki, vagy valami, ami megingathatná és akkor megint elő kell vennem a pajzsom, tartani és ha nem elég erős, én vagyok a hibás. Ha próbálnám megbeszélni, annyit kapok, meddig fogunk még ezen rágódni?
Ez normális dolog? Nem gond, ha megírja valaki, hogy én vagyok eltévedve, lehet úgy van. Én komolyan már nem tudom!!!!
Nem tud túllépni a férjem! Mert bántja a dolog, bántja, hogy elveszítjük őket, mert nem bólogattam a dolgokra, ahogy azt elvárnák a barátok!
Ezért is mondta, hogy én vagyok a hibás, mert nem megbeszéltem vele ezt az egészet, hanem egyből megírtam nekik, hogy elegem van! Nem a barátok bántanak, a férjem bánt, hogy nem érti miért tettem és nem is akarja megérteni!
Na, aki nem szeret leállni idiótákkal meddő vitákat folytatni. A párom is ilyen, én harciasabb vagyok, de legbelül tudom, hogy neki van igaza, kár kreténekre pazarolni az időt :D
Nem gyávaság, csak nem húzza fel magát mindenen.
Én szeretem, hogy így különbözünk, kiegyensúlyozzuk egymást.
2-es vagyok....
Milyen barátok azok, akik ilyen szinten belepofátlankodnak az életünkbe?
És milyen férj az, aki mindezt hagyja is és képes ilyen dolgok mellett + uszítás mellett is tartani velük a kapcsolatot.
Abban egyetértek, hogy tényleg mások lehettek, ha férjed ennyivel letudja.
Mi párommal biztos nem viselnénk el senkitől az ilyen fajta hozzáállást.
Férjem amúgysem ez a barátkozós típus, ő kb lesz*ja, hogy ki kivel tart, kinek mi a nyomora vagy öröme, ahogy ő szokta mondani.
Én szintén ilyen vagyok. Mégis változtatosan csinálunk progikat, nem vagyunk befásulva...
Ezért jutottunk oda, hogy nem kellenek barátok, mert vagy tőlünk "nagyobbak", akkor lenéznek, fikáznak minket, ha "kisebbek", akkor meg irigyek. (az évek alatt nekünk mindkettőre volt példa).
Olyat, hogy pont mindenben ugyanolyan legyen a két felfogásra, stílusra, stb pár meg kb lehetetlen.
Mindkettőnknek van olyan, akivel ha úgy alakul beszélünk megiszunk 1-2 pohár bort, de a lehető legfelszínesebben, senkit nem avatunk bele se a jóba se a rosszba. Nem tartozunk senkinek elszámolással, hogy miért nem hívtuk őket pl nyaralni, miért nem megyünk át, miért ne jöjjenek át épp most...
Amióta így vagyunk azóta sokkal több idő jut mindenkinek a hobbijaira és senkihez sem kell alkalmazkodni, kénylemetlenül érezni magunkat, nem tartozunk elszámolással senkinek csak magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!