Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, nálatok hogy telik el egy átlagos este?
Csak összehasonlításként érdekelne, hogy mennyire normális a "kapcsolatom", meg úgy az életem.
Nálunk a párom hazajön, leül vacsorázni, nem szól semmit, csak néz üres tekintettel, ha kérdezem, mond valami semmitmondó félmondatot, majd megint csak néz érzelemtelen arccal. Majd dolgozik tovább, aztán alvás. Elég jó. Nekem ez kicsit olyan, mintha egy robottal élnék együtt.
Harmincvalahány éves házasok vagyunk.
Ez így normális, ennyi az élet?
Még gyerek sincsen, aztán majd ha lesz, akkor itt fog köztünk járni, mint egy szellem? Vagy inkább örüljek neki, hogy egyáltalán van, és keresi a pénzt? Egy élve eltemetett embernek érzem magam.
5 és 9:
Ezek szerint még ráadásul én vagyok a hibás, hogy valaki minden este ilyen fancsali képpel tölti az estéjét el velem... Magyarul kevés vagyok neki? Csak nem akarja kimondani? Ezért van ez? És másnál nem ez van??? Ők elegek egymásnak? Örülnek egymásnak? Beszélgetnek? Vidáman telik el az életük meg a hétköznapjaik? Vagy a legtöbb pasi magába fordul?
Azért tettem fel a kérdést, mert tényleg érdekelne.
* másnál nem ez van???
Nem, másnál nem ez van. Van tenger nehézség, van tenger kűzdés, van nevetés, van játék, van törődés, van odafigyelés és van élet.
*Ezek szerint még ráadásul én vagyok a hibás, hogy valaki minden este ilyen fancsali képpel tölti az estéjét el velem
Mikor vetted a fáradságot, hogy a társadat megvídámítsd? mókázz vele? meghallgasd ha baja van, felüdítsd a puszta jelenléteddel? hogy a borús arca mosolyra derül fel amint meglát?mert tudja hogy a szürke hétköznapba is fényt tudsz hozni neki? hm?
De ne visszakérdezzetek már, hanem a kérdésre válaszoljatok :)
Tudni akarom milyen egy normális párkapcsolat.
Sok munkája van most, de stresszesnek nem mondható.
*Tudni akarom milyen egy normális párkapcsolat.
Tudni szeretném,nem akarom, hanem szeretném, kérni szeretnélek benneteket.
Talán itt kezd magadba előszőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!