Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be tudok szerezni olyan eszközt (kamerát, mikrofont, bármit ) amivel tudom bizonyítani a páromnak, hogy nem csalom meg ezalatt az egy hét alatt míg nyaralok?

Figyelt kérdés
Anyukám születésnapja lesz a nyaralás hetén így muszáj vagyok elmenni a családommal nyaralni, különben ezt hallgathatnam életem végéig. Ő nem tud jönni mert Anya nem szereti. Egyébként otthon kamerával tud figyelni és a munkahelyemen is kontrollal. Elfogadtam hogy betegesen féltékeny és nagyon nagy stressz számomra hogy ezalatt az egy hét alatt nem tud majd felügyelni és azt fogja gondolni hogy megcsaltam.

2018. júl. 24. 12:47
1 2 3 4
 31/36 Bence_ ***** válasza:
100%
Miért vagy vele, mi az a kényszerítő ok?
2018. júl. 24. 18:54
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
és ezekre a marhaságokra mit mond a pszichológus?
2018. júl. 24. 19:17
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyből az jutott eszembe,te vagy a srac,akinek a baratnoje elmegy nyaralni,es kell az a kütyü,hogy bekamerázhasd!!
2018. júl. 24. 20:29
 34/36 anonim válasza:
35%

Ez fake… Lehet létezik ilyen, de ez kamu. Ha a kérdésből nem is, a válaszaiból egyértelműen látszik.

Egyébként nincsen bajom ezekkel a "trollokkal", néha egész szórakoztatóak, vannak akik már művészi szinten nyomják. Mondjuk az igaz, hogy nem erre való ez az oldal...

2018. júl. 25. 00:30
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

A bűnt kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. Szerezzen ő bizonyítékot a megcsalásra.

Amúgy meg, menj el nyaralni, és ne is menj vissza hozzá.

2018. júl. 25. 06:00
 36/36 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Elrontottad a kategóriát. Ha Te kifejezetten ragaszkodsz az alárendelt bántalmazotti pozícióhoz egy mentálisan beteg bántalmazóval és csak egy olyan műszaki megoldást, eszközt keresel, ami bántalmazód számára lehetővé tenné a tökéletes távolsági kontrollt, akkor ezt a kérdést valamelyik műszaki kategóriába kellett volna kiírnod, kihagyva belőle azt, hogy Te ezzel az eszközzel önmagad bántalmazását támogatnád, mert így olyan ember nem lesz, aki segítene Neked.

Ha mégis egyszer fontosabbá válnál önmagad számára, s úgy döntenél, hogy kilépsz ebből a tragikus helyzetből, fordulj a [link] -hoz támogatásért.

2018. júl. 25. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!