Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be tudok szerezni olyan eszközt (kamerát, mikrofont, bármit ) amivel tudom bizonyítani a páromnak, hogy nem csalom meg ezalatt az egy hét alatt míg nyaralok?
Figyelt kérdés
Anyukám születésnapja lesz a nyaralás hetén így muszáj vagyok elmenni a családommal nyaralni, különben ezt hallgathatnam életem végéig. Ő nem tud jönni mert Anya nem szereti. Egyébként otthon kamerával tud figyelni és a munkahelyemen is kontrollal. Elfogadtam hogy betegesen féltékeny és nagyon nagy stressz számomra hogy ezalatt az egy hét alatt nem tud majd felügyelni és azt fogja gondolni hogy megcsaltam.2018. júl. 24. 12:47
11/36 anonim válasza:
Ha van egy hangyányi szerencséd, sehogysem tudod bizonyítani, hogy nem csaltad meg és kirúg téged. Akkor megszabadulsz ettől a beteg állattól.
12/36 anonim válasza:
Hagyjátok!!!
Mazoista, ő ezt élvezi. Aztán mindenhol panaszkodik, hogy neki milyen nehéz az élet...
13/36 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy a) nem, b) sürgősen ő is virítson valamit, mert mint a taknyot úgy vágom ki/hagyom ott.
32/f
14/36 anonim válasza:
Egyébként még annyit hogy cseppet sem bízik benned és magából indul ki. Ki tudja ő hányszor csalt meg téged.
15/36 anonim válasza:
Mindkettőtöknek tudnék ajánlani egy jó szakembert...
16/36 anonim válasza:
ha szakítanál a pasiddal, nem kéne a pszichológus sem, azt garantálom.
18/36 anonim válasza:
Anyukád szülinapjára csak azért muszáj elmenned, hogy ne pampogjon ha nem vagy ott? Egyébként meg ülnél otthon a bekamerázott kis ketrecedben és tennéd engedelmesen amit a párod mond. Szerintem mindkettőtöket el kellene zárni a társadalomtól. Szegény anyukád...
19/36 anonim válasza:
Kapsz valami pozitívat is a beteges kontrollmánián kívül? Gecc az ilyen embert én nem bírnám elviselni.
20/36 anonim válasza:
Nem bántásból írjuk ezeket, hanem azért, hogy térj már észhez, vedd észre, hogy nem normális dolog így élni. Pszichológusra meg nem neked lenne szükséged, hanem a párodnak. Neked az kéne, hogy megszabadulj ettől az embertől minél előbb, és lehetőleg örökre. Anyukádnak nem lehet könnyű látni, hogy tönkreteszik a gyermekét. Anyaként mondom, senki nem arra szül gyereket, hogy egy elmebeteg, irányításmániás ember miatt kezelésre szoruljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!