Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be tudok szerezni olyan eszközt (kamerát, mikrofont, bármit ) amivel tudom bizonyítani a páromnak, hogy nem csalom meg ezalatt az egy hét alatt míg nyaralok?
Tudod ki szórakozna egy ilyen fxal... én már a "megcsalsz" - felvetésére kirúgtam volna a fenébe.
Nem is értem, hogy anyukád miért nem szereti... komolyan, TE mot szeretsz egy ilyen hülyében?
Amúgy kérdező, nyugi, ha hazamész a nyaralásból tuti! hogy meg fog verni, vagy megerőszakol "büntetésképp".
De megérdmeled.
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdésed egy segélykiáltás-e vagy...vagy már ennyire mélyen vagy. Mégis mi a bús franc lehet fontosabb mint a saját életünk? Neked a strucc politika és a konfliktus kerülés ér ennyit? Én ezt nem bírom megérteni. Elég empatikus vagyok szóval megmondom őszintén, hogy az ilyen tipusú kérdések valahol mindig felzaklatnak. Mi az, hogy otthon kamerával figyel? És nem mehetsz el a szüleiddel nyaralni? Ne haragudj értem, hogy te, a saját helyzetedben ezt teljesen máshogy látod sokkal kevésbé látod az éleket, már-már normálisnak látod vagy csak sima egyszerű féltékenységnek. De ez nem így van. Ez kőkemény terror. Téged ez az ember a földbe tipor, megaláz, teljes és totális kontroll alatt tart. Nem tisztel és nem is szeret. Te egy drága kocsi vagy neki, egy tárgy amit birtokol. Tudja, hogy gyenge vagy ezért csinálja. Egy olyan nővel mint én ezt 1 percig nem tudná csinálni. És veled se csiálná ha TE nem hagynád. Itt ez az egész helyzet csak rajtad áll. Egy helyzet elemzés amiből nyilván az jön majd ki, hogy te nem szereted ezt, nem érzed jól magad. És meghúzod azt a vonalat amikor elég, és kitartasz amellett. Biztosan a szüleid is támogatnának ebben. Ez 100%. Itt a helyzeted javulásának egy kerékkötője van és az te magad vagy. Egy gyenge sebezhető ember is ki tud törni elég akarattal. Akard a jobb életet. Ez egy szenvedés amiben élsz. Azért nem is érzed jól magad a bőrödben. Mindennapos megalázás, stressz és ki tudja még mi az ami ide vezetett. Addig akard amíg nincs gyerek. De nem is, most akard, holnaptól akard a saját életed visszakapni.
Ne haragudj de olvasni is fájt a soraid.
Tégy magadnak egy szivességet, most hívd fel a szüleid, hogy hazaköltözöl és mielőtt az a zsák szar akit a párodnak nevezel hazaér és soha többet ne hagyd, hogy megtaláljon. Ha munkát kell váltani akkor azt. Abból mindig van. Aki dolgozni akar az tud is. De életed csak egy van, és így az elég rövid lesz és csak kínlódás. Ha gondolod írj rám nyugodtan
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!