Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nem tudok pasizni régimódi vagyok?

Figyelt kérdés
ismerkedek de csak átlagos dolgokról beszélgetek, de mindegyik pasi rátér a szex témára hamar, és elküldöm őket, és ezért nincs pasim. Én vok a hibás?
2010. jún. 19. 02:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

te is egy balek vagy, de nem kell neked egy másik balek? :D

jó olvastam, meg akartak erőszakolni. engem is molesztáltak gyerekkoromban, de túlléptem rajta, és nyíltan, őszintén, és szívesen beszélek a szexről, és már van is barátom 8 hónapja :)

és attól még, hogy valaki a szexről kérdez, nem csak azt jelentheti, hogy csak dugni kellenél, csak szimplán emberek vagyunk, és az ember természete alapvetően kíváncsi :D

2010. jún. 19. 10:30
 22/26 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, amíg ismerkdetem férfiakkal, egyik sem hozta fel a szexet témának, csak mikor már kezdtünk jobban összemelegedni... (nem 1-2 óra kellett hozzá, hetek is voltak)

Manapság minden a szex körül forog, csak b.szni akarnak, nem is érdekel szinte senkit akivel együtt van, hogy milyen ember...

(4 éves kapcsolatban élek, nem vagyok frigid, stb, stb...)

20/L

2010. jún. 19. 11:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Manapság tényleg a legtöbb pasi csak azt akarja. Aki már az első pár találkozáskor felhoz ilyen témákat, azokat messze kerüld el, mert az ilyenekben tényleg csak csalódni fogsz ha te komoly kapcsolatot akarsz. Aki ilyenekkel jön már az elején, az csak ki akar használni. Akinek komoly szándékai vannak, az fel sem merne hozni ilyeneket amíg nem vagytok már régóta együtt.
2010. jún. 19. 11:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus szűzkurv@ kaszt, ahogy én hívom...AZ utcán álló utolsó 2filléres prostit többre tartom, mint az ilyen csajokat, akiknek komoly érett srác " nem balek " kell, de amikor már szóba jön a szex téma, akkor már egyik sem nagy lány, és akkor jön a duma, hogy " én csak arra kellek "... Nem csak arra kellesz, csak egy jól működő kapcsolat előtt azért jobb helyeken megbeszélnek pár dolgot... és igen olyan mint az evés téma, mindenki tud róla beszélni...
2010. jún. 19. 12:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Uccsó véleményét osztom. Attól még hogy a szexről beszélek, csupán azt akarom elkerülni, hogy barátzónába essek, mert onnan nincs kiút. Nem (csak) lelkitárs szeretnék lenni. És attól még hogy erről beszélek, még nem biztos, hogy csak arra kell a lány. Vagy a kérdező mi az istennyilát keres ebben a topikban, ha nem érdekli a szex. A szex mindenkit érdekel, csak van aki álszent, meg van aki frigid.

Ha meg tényleg ennyire zavar, hogy a szexről beszélnek, akkor válassz olyan srácokat, akik nem hozzák ezt szóba, csak gyanítom azok egy kicsit sem izgatják a fantáziádat.

2010. jún. 19. 19:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Első találkozás alkalmával nem szerencsés a szexről beszélni, végül is egy vadidegennek nem szívesen beszélek az intim dolgaimtól. Már csak azért sem mert utálom magam zsákmánynak érezni... (onnantól már úgy kezelnek)
2010. jún. 19. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!