Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nem tudok pasizni régimódi vagyok?

Figyelt kérdés
ismerkedek de csak átlagos dolgokról beszélgetek, de mindegyik pasi rátér a szex témára hamar, és elküldöm őket, és ezért nincs pasim. Én vok a hibás?
2010. jún. 19. 02:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha nem kellemetlen válaszolj, de közöld, hogy nem szándékod lefeküdni vele.
2010. jún. 19. 02:25
 12/26 anonim ***** válasza:
39%

Igen minden ember szeret a szexről beszélni, ahogyan az evésről is. Ez természetes téma. Tapasztalataim szerint ettől a témától csak a szűz lányok és a prűd/vallásos nők ódzkódnak. Mivel egyik sem jön szóba nálam legyen szó egyéjszakás kalandról vagy hosszú kapcsolatról, ezért nem is foglalkozom velük. Nem bűn ha egy ember szexuális, nálam nagyon fontos párkapcsolati választásnál. Soha többé nem jövök össze még egy ilyen nővel/lánnyal, e nélkül maximum barátság jöhet szóba, de talán az sem.

Miért vagy ilyen téren zárkózott?

25/F

2010. jún. 19. 02:35
 13/26 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok egy kivétel, de szeretek a szexről beszélni, persze nem tuskóknak, de discoban többség ilyen. Emellett szűz vagyok.

19/l

2010. jún. 19. 02:39
 14/26 A kérdező kommentje:

azért mert nem szeretem ha csak arra kellek vkinek, és az h arról beszél arra utal. meg 1 pasi ne az alapján válasszon lányt magának. és már kihasználtak ilyen téren és kisebb koromban meg is akartak erőszakolni. ez elég ok?

szóval ha nem beszélgetek erről simán akkor sose lesz pasim?

2010. jún. 19. 02:39
 15/26 anonim ***** válasza:
De lesz. Csak egy visszahúzódóbb példány.
2010. jún. 19. 02:44
 16/26 A kérdező kommentje:
azért annyira visszahúzódó nem kell mert azok balekok, csak normálisabb
2010. jún. 19. 03:04
 17/26 anonim ***** válasza:

2:35 vagyok.

Férfi szemmel egyszerű a történet. Amelyik csajjal jól érzem magam és jól el lehet vele beszélgetni és poénkodni az potenciális barát. Amelyik csajnak jó a szexuális kisugárzása és ehhez az is hozzá tartozik, hogyan beszél a szexről, azt szívesen látjuk az ágyunkban. Ha mindkettő adott, akkor potenciális párkapcsolat.

Egy kategória kimaradt: azok a nők, akiknek még nem volt pozitív szexuális élménye.

2010. jún. 19. 03:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor talán közöld, hogy voltak rossz élményeid, ezért nem szeretsz beszélni róla. Egyébként frigidnek fognak nézni, és persze hogy lekoccolnak.
2010. jún. 19. 05:52
 19/26 anonim ***** válasza:

az senkinek nem tűnt fel, hogy azt írta, meg akarták erőszakolni régebben? tessék. itt az indok arra, miért visszahúzódó és óvatos.

ha TE nem akarsz gyorsan haladni, a kiszemelt pasik viszont igen, akkor nekik ezt 1. meg kell érteni és elfogadni 2. mindkettőtöknek másikat kell keresni, aki megfelel.

biztos van olyan srác, aki megért és elfogad téged. jó helyen kell lenni jó időben, nem kevés szerencsével.

2010. jún. 19. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:

mert csak ALFAHÍMEK kellenek neked...

most erre még mit mondhatnék?

2010. jún. 19. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!