Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok rá ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
A barátommal az idén 7 éve együtt vagyunk. Mikor megismerkedtünk is tetszett neki nagyon az egyik barátnőm, akkoriban fel is akarta szedni őt. De nem sikerült. Most jelenleg külföldön van és tegnap láttam hogy a barátom ismét rákeresett az fb-n. És nem tudom hogy paranoiás vagyok e de nagyon zavar!!!!

2018. júl. 21. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy jön ez a terhességhez? Ha felismerted a problémát meg is tudod változtatni.
2018. júl. 21. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna....
2018. júl. 21. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed,hogy rákeresett?
2018. júl. 21. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Láttam az elözményekben. :(
2018. júl. 21. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az el nem ejtett zsákmány sokáig ott motoszkál hátul. Könnyen lehet, hogy a vadászösztön új lendületett vett. Nincs közel a macska, cincognak.......
2018. júl. 21. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak tudod nem valami kellemes ebben a helyzetben. Tudom hogy nem beszéltek, de mégis olyan rosszul esik
2018. júl. 21. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

"a barátom ismét rákeresett az fb-n" - ez azonnali szakítóok!!! Mi az, hogy 7 év után rákeresett a fb-on??? Hát, hogy képzeli ez a spermahajder!!?!?!

Tekerd le az önbizalomhiányod meg a féltékenységed és ha ennyi zavar nyugodt hangnemben kérdezz rá, hogy ugyan miért is keresett rá a lányra.

2018. júl. 21. 12:31
 8/8 laonda38 válasza:

Sajnos érdekli még őt,azért keresett rá.

hozd fel témába a barátnődet valahogy.

Találj ki valamit,és nézd meg a reakcióját.

a szemét nézd!

Ha ludas,nem fog a szemedbe nézni.

2018. júl. 22. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!