Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok rá ennyire féltékeny?
Figyelt kérdés
A barátommal az idén 7 éve együtt vagyunk. Mikor megismerkedtünk is tetszett neki nagyon az egyik barátnőm, akkoriban fel is akarta szedni őt. De nem sikerült. Most jelenleg külföldön van és tegnap láttam hogy a barátom ismét rákeresett az fb-n. És nem tudom hogy paranoiás vagyok e de nagyon zavar!!!!2018. júl. 21. 11:28
1/8 anonim válasza:
Hogy jön ez a terhességhez? Ha felismerted a problémát meg is tudod változtatni.
4/8 A kérdező kommentje:
Láttam az elözményekben. :(
2018. júl. 21. 11:47
5/8 anonim válasza:
Az el nem ejtett zsákmány sokáig ott motoszkál hátul. Könnyen lehet, hogy a vadászösztön új lendületett vett. Nincs közel a macska, cincognak.......
6/8 A kérdező kommentje:
Csak tudod nem valami kellemes ebben a helyzetben. Tudom hogy nem beszéltek, de mégis olyan rosszul esik
2018. júl. 21. 12:12
7/8 anonim válasza:
"a barátom ismét rákeresett az fb-n" - ez azonnali szakítóok!!! Mi az, hogy 7 év után rákeresett a fb-on??? Hát, hogy képzeli ez a spermahajder!!?!?!
Tekerd le az önbizalomhiányod meg a féltékenységed és ha ennyi zavar nyugodt hangnemben kérdezz rá, hogy ugyan miért is keresett rá a lányra.
8/8 laonda38 válasza:
Sajnos érdekli még őt,azért keresett rá.
hozd fel témába a barátnődet valahogy.
Találj ki valamit,és nézd meg a reakcióját.
a szemét nézd!
Ha ludas,nem fog a szemedbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!