Nővérem rettenet féltékeny a terhességemre! Hogy szereljem le?
Mikor teherbe estem azt kívánta hogy vetéljek el!
Lebszta a párom hogy teherbe estem mert ki nem állhatja őt!
Minden nap van valami "jókívánsága"
Kiraktam instára egy képet amin látható az állapotom!
Ezt ő mélységesen megveti!
Mindig is irigy volt rám a szemem ki tudta volna kaparni!
Most munkaügy miatt távol voltam páromtól 3 hétre és azzal "riogat"hogy tudjak róla a párom biztos keresett magának más nőt sőt talált is!
Nővéremékről röviden annyit hogy van egy párja aki helyett folyamatosan az exét nézegeti közösségi oldalakon követi stb.
Nagyon akarna már ő is gyereket és mivel a jelenlegi párja nem akar még ezért kénytelen tablettát szedni!
És ki van akadva hogy megelőztem!
A nővérednek vagy sürgősen pszichológusra van szüksége, mert lelkibeteg, vagy nálatok van valamiféle rettenetes kommunikáció hiány.
Felnőtt emberek vagytok, valaha már neki szegezted a kérdést szemtől szembe, hogy miért ennyire rosszindulatú? Mi a baja? Miért irigykedik?
Ha velem bárki így viselkedne minden ok nélkül, nagyon kiosztanám és nem nagyon lenne tovább lehetősége rá, hogy hozzám szóljon.
Érdemes mindig mind a két oldalt meghallgatni, azért arra kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dolgot hogy látja a testvéred... Lehet, ő meg teljesen mást mondana: van egy beképzelt húgom, azt hiszi, ő a világ közepe, amióta terhes, azóta meg elviselhetetlen, persze, hogy cseszegetem, halálra idegesít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!