Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy sráccal már kicsit több, mint 2 hónapja. Még
a kapcsolat elején mondta, hogy ő nem azért van velem,
hogy meghúzzon, meg, majd akkor lesz, amikor én akarom.
és majd szólok neki. Lehet, hogy ő nem akarja?
Figyelt kérdés
nem vtam biztos benne, h komolyan gondolja. múltkor kocsival 2en sötétben egy erdőben voltunk. csak csókolóztunk meg nyalogatta a nyakam meg simizett (nem ott) meg ilyenek. és nem próbálkozott be. nem tom, de ez olyan fura...:D írtam is neki msn-en, hogy fura volt. és mondta, h ő megmondta, h nem fog rámmászni, csak ha akarom:) Lehet, h csak azért mondja, mert nem is akar velem lefeküdni? Vagy tényleg szeret, és képes várni?:) Mert tudja, h az előző kapcsomban volt 1 rossz élményem... ő 20 éves
2008. nov. 2. 00:25
1/10 A kérdező kommentje:
Jah és nem vagyunk már szüzek, csak nem szeretném elsietni, és mégegyszer pofára esni
2008. nov. 2. 00:30
2/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem! :) Miért ne akarna?? Ha tényleg volt egy rossz élményed, amit el is mondtál neki, valószínűleg csak fél, nehogy elijesszen megint...és várja hogy te jelezz neki, hogy készen állsz rá;)
2008. nov. 2. 00:32
3/10 anonim válasza:
Igen a fiatalember egy úriember,és tényleg komolyak a szándékai veled!!
2008. nov. 2. 00:32
4/10 anonim válasza:
Túlságosan beleestél a pasis sztereotípiákba :) Igen, egy rendes srácot fogtál ki, és tudja magát türtőztetni. Én magam is voltam már hasonló helyzetben, és így cselekedtem (fiú létemre).
2008. nov. 2. 00:57
5/10 anonim válasza:
Szerintem komolyan is gondolta!
És akkor azt javasolom, hogy ha még 'ott' sem simogatott, akkor kezdjétek ezzel! Simogassátok egymást először - és majd később lépjetek tovább! Igen hatékony és főleg kellemes módszer arra, hogy az előző, kellemetlen élmények egy idő után egészen jelentéktelennek tűnjenek :-)
2008. nov. 2. 00:59
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :) igen tud az előző pofára esésemről. neki sírtam ki magam, mert jó barátok voltunk. egyébként én is ebbe reménykedtem/reménykedek, csak hát akkor is... 20 éves... pasi... aki nem is olyan "anti szexuális" (remélem értitek:D) és vár...:D meddig "húzzam" még a dolgot? csak mert én már szeretném, csak az olyan izé, hogy a csaj mászik úgy rá..:P
2008. nov. 2. 01:03
7/10 anonim válasza:
nem kell "rámásszál", elég, ha egyértelműen jelzed, hogy már szeretnéd. akár még mondhatod is, hogy "kész vagy a szexre". örülni fog neki.
ha meg nem mondod/jelzed, akkor úgy tűnik, van olyan rendes a hapsi, hogy elég sokáig kitartson, de az meg egyikőtöknek se érdeke, ha már mindketten szeretnétek.
2008. nov. 2. 01:10
8/10 anonim válasza:
valami egyéb jellemző a pasiról? mert lehet hogy ha nagyképű, vagy van mire annak lennie,akkorcsak ezzel leplezi, hogyezt mondja. deleeht hogy nem így gondolja!
2008. nov. 2. 01:49
9/10 anonim válasza:
Komolyan, a nőknek az is baj, ha le akarják őket fektetni, meg az is, ha nem.
2008. nov. 2. 09:00
10/10 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy baj.:D hanem, hogy furcsa... mert eddig nem így "ismertem meg" a pasikat.
Milyen egyéb infó róla? Hát kedves, aranyos, régóta ismerem, csak sokat dolgozik, meg néha játszik...:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!