Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a kiakadásom?
Röviden...
Párommal nagy a szerelem köztünk tényleg minden nap együtt vagyunk a legjobb társ,legjobb barát és szerető egyben , eljegyzés is tervben van.
De ma felfedeztem az exe kepein egy gyűrűt..ránézésre eljegyzési rá kérdeztem mire azt mondta igen vett neki annó de nem.jegyezze el..
erdekes mód azon az ujján van.
Én bezzeg.. mindegy
meg nem akarom h csak fellangolásai legyen és mindenkit eljegyezget
én fújom fel szerintetek is????
23L
"erdekes mód azon az ujján van"
Én ezt nem teljesen értem.... Bármilyen gyűrűt hordok, csak és kizárólag a jobb gyűrűsujjamon tudom elviselni... mindegy lenne nekem, hogy eljegyzési, karika, vagy random bizsu... :D
Gondolom ő is ott hordta, ahol kényelmes...
Ha a "legjobb barátod" a párod, miért tartod hazugnak? Ha azt mondta, nem jegyezte el, akkor miért olyan hihetetlen, hogy csak vett neki egy gyűrűt ajándékként?
Egy kialadás sosem lehet jogos. Sőt...
És igen, te voltál erősen oktalan.
Háááááát azért kedves válaszolók, valamilyen szinten igaza van, ugyanis akivel már az eljegyzés is tervben van, annak illik a múltjáról annyit mondani, hogy tudod volt x-y, meg z, z-t eljegyeztem. Szerintem meg igenis van köze a múlthoz a másik félnek, mert hozzátartozik a társad teljes megismeréséhez. Meg amúgy miért titok, kikkel volt a múltban? Az én vőlegényem is elmondta, hogy házas volt, el váltak, elég sokat tudok róla, így értem meg, milyen ember és miért lett ilyen, miért gondolkodik így, stb. Nekem a srác részéről elég kamu szaga van a sztorinak, de ez csak az én meglátásom. Ha meg tényleg csak egy gyűrű volt, nem eljegyzés, akkor oké, de nekem ez is fura, mert nálam az eljegyzésnek jelentősége is van.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!