Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd már elegem lenni a barátomból?

Figyelt kérdés

A barátom már 2 hónapja betegszabadságon van, mert fáj a keze és így nem tud dolgozni (fizikai munkás). Azóta hétköznaponként hazautazik vidékre az anyjához, aki eltartja, eteti, rezsibe nem kell beleadnia, péntek délutántól vasárnap estig pedig nálam van és simán nem ad bele nekem sem, pedig mos, fürdik, áramot használ és még ő nevetett ki, amikor említettem, hogy legalább akkor adjon bele valamennyit, mikor több programot elindít a mosógépen. Náluk vidéken most lakásfelújítás van, simán pakolgat, megerőlteti a kezét, aztán mikor visszamegy a dokihoz, csak annyit mond neki, hogy még mindig fáj, aztán simán kiírja még. Ez megy már hetek óta. És nem érdekli, amikor kérdezem, hogy mikor megy már vissza dolgozni, vagy hogy tervezi, mindig csak az a válasz, hogy nem tudja, majd csak lesz valahogy. Elment egy interjúra 2 hete, ahová föl is vették, ma kellett volna kezdenie, egész jó munka, nem megerőltető, de ahelyett, hogy kezdett volna, inkább még kiíratatta magát.

Másfél éve vagyunk együtt, én pár hónapja költöztem át a lakásomba, nemsokkal utána kezdődött ez a probléma, pedig az összeköltözést is tervezzük hónapok óta. Vidéken simán éli az életét, rokonokhoz jár, strandol, focizik a barátokkal, az anyját napi szinten kísérgeti mindenhova, én meg gürizek, még szabadságra sem tudok menni, hogy el tudjam legalább magam tartani. Ő 31/F, én 33/N

2018. júl. 18. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kifogás,nem akar dolgozni,ennyike,mert miért ne két hülye kitartja.. A második anyja vagy. Én az elsőnél kivágtam volna mint macskát eü sétára,én nőként épitkezésünknél végeztem fizikai munkát is, mert a volt férjem is ilyen mimoza volt,ott is az anyja herefejlesztője indukálta.. Komolyan némelyik férfin az agyamat eldobom,de azt mondják h erősenbbik nem,közben meg picsognak mint a fürdös k.. vák.. De ezt az anyjuk tolja el ezzel h férfi ki kell szolgálni el kell tartani,csoda h nem akarnak dolgozni és tenni semmiért nulla a fellelösségérzetük..
2018. júl. 18. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
1# hát pl. Nem lennék ekkora lúzer, mint te... Már bocsi.. Mennyi időt akarsz egy ilyen kreténre pazarolni? Nem bántásból de nem vagy már 20 éves.. Szedd össze magad...
2018. júl. 18. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ma tényleg ez a divat, hogy értelmes nők ilyen faxkalap, lusta, igénytelen kötsögökkel vannak együtt"

Igen. Különben nem tudna sírni a barátnőinek, hogy neki milyen rossz. Most képzeld el azt a barátnős délutánt?

- Neked mi újság a férjeddel?

- Áh, egy tuskó, egész nap lógatja a lábát, engem meg igráltat. Na és nálatok?

- Hú, az én pasim okos, házias, keményen dolgozik és eszméletlen jó vele a szex. A múltkor elvitt egy gyertyafényes vacsorára is..

*Barátnő gondolatai: Cöhh, a kis ribi hogy el van szállva magától, mert szerencséje volt, utáljuk ki a csapatból*

2018. júl. 28. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Tipikus kérdés, ahol a másik oldalt is hallani kellene. Nekem volt kézproblémám. Nem vicc és nem is jó érzés ha fáj. Nem mondom, hogy a világ legszorgalmasabb embere vagyok, de ha lehet akkor nem vagyok otton betegállományban. Per élet egyszer fordult elő, de az se az volt:) Szóval nem egyszerű dolog ez, mertha tényleg baj van a kezével, akkor leglább annyit kéne csinálnia a betegállomány idején, hogy keres olyan szakorvost, aki megnézi mi lehet vele. Az is igaz, hogy ez esetben a pihentetés a legjobb, ha nincs valami elváltozás, de utánajárni mindenképp fontos lenne. Én biztosan ez irányban lökdösném. Ha meg tényleg fáj neki és nem erőltetheti, akkor keressen olyan munkát, ahol nem kell erőltetni. De a gyógykezelés erőltetése a legfontosabb dolog, ha ajószándékot feltételezzük. Sok ember van, akit rúgdosni kell, hogy végre valamit csináljon, legyél te aki rúgdossa vagy ha nem hajlandó semmit csinálni, akkor otthon segítsen a háztartásban, hogy ne rokkanj bele. Esetleg mondanám neki, hogy anyuka vagy te. El kell dönteni, mert egyedül nem bírod a terhelést. Akkor kiderül, hogy mit szeretne ténylegesen.
2018. júl. 28. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!