Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma egyes embereknek ha a párjuk ott alszik másnál, nemtől függetlenűl és ezért képes szakítani az illetővel?

Fogadjuk már el, hogy mindenki máshogy áll ehhez is. Nem kell leszólni valakit azért mert nem tolerálja ezt, meg azért sem ha tolerálja. Senki nem lesz jobb arc attól, hogyha a szeme se rebben, ha a párja egy ellenkező neműnél alszik. Nem kell emiatt a másikat fikázni, főleg ha te meg örülsz magadnak, hogy te ilyen szabad szellemű vagy.
Az én párom is ott aludt az akkori nőismerősénél, vagy nő haver, vagy nőnemű barát, (már mindenféle cím rá volt aggatva) Nem is tudtam róla, utólag elmondta... Akkor pár hónapja voltunk együtt. Hát... azóta is benne van a kissé kesernyés íz a számban. Szóval ja, nem mindegy a körülmény, hogy ismered-e az embert, vagy egyáltalán jól ismered-e a párod. Nálam ez kicsit aláásta a bizalmat, ezért ha még egy ilyen vagy hasonló történne, instant kuka; mivel a pötsöm se akarna ezen stresszelni, inkább vagyok egyedül és akkor én is a saját ágyamba alszok, meg ő is amelyikben akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!