17 évesen rengeteget járok WC-re, gyakori vizelési ingerem van, vizeletmennyiségtől függetlenül. Baj lehet a vesémmel?
Igen, menj urológushoz!
És ne maszturbálj, az nem helyes!
Igen, menj urológushoz. (Ilyen tünetekkel én már pár nap után elmentem volna.)
És ne maszturbálj. Hogy a jelenlegi tüneteket okozhatja-e, azt nem tudom. De semmiképpen nem helyes.
40/F
Urológushoz menny el szerintem.Az a legbiztossabb.
Maszturbni meg maszturbálj amennyit akkarsz.Akkor kell abbahagynod ha fáj utánna a farkad.
A 4 es válaszát támogatnám .A vizelet elzáró szelepe a prosztatában van .Az ingerkeltés ide fut be .
A masztinak ehhez semmi köze .A prosztata megbetegedése is okozhatja .Ez pedig nem korhoz kötött .
Urológia,beutaló sem kell .
Mennyi kávét iszol? Attól is lehet. Meg üdítőtől, energytől. Mellőzd ezeket egy ideig. Ha van lehetőséged pár napig otthon lenni, próbáld ki h sokat iszol h a vesédet, hólyagodat átmosd.
Mindig tiszta kézzel nyúlj magadhoz, és menj pisilni miután elélveztél.
Ha ezek közül egyik sem segít, akkor irány a doki.
"Miért nem helyes a maszturbáció?"
Néhány dolog, nem feltétlenül fontossági sorrendben:
1. Később merevedési zavarokat, prosztata problémákat, stb.-t okozhat.
2. Ha csak egyszer is elfelejted előtte fertőtlenítő kézmosóval alaposan megmosni a kezedet, könnyen súlyos fertőzést kaphatsz.
3. Egyfajta függőséget okoz. Ha egyszer rászoksz, nehéz leszokni róla. (Saját tapasztalatból tudom.)
4. Elpazarlod azt a magot, ami eredetileg utódnemzésre adatott.
5. Sokan talán bele sem gondolnak; de tulajdonképpen megcsalod vele barátnődet, vagy, ha van feleségedet.
Merevedesi zavarokat okoz?
Meg megcsalod a feleseged baratnod? Ha van baratnod akkor egyertelmuen nem maszturbalni fogsz. Lehet egyszer rafogsz kenyszerulni. De fantazialni nem bun.
Sajnos jo hulye vagy. Fuggoseget okoz?( ha gyenke jellem vagy, akkor talan)
A fertozesekben igazad van. Elpazarlod a magot amit utodnemzesre kaptal??
Ember, nemar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!