Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a barátnőtök a nyaraláskor menstruálna, ezzel tönkretéve az egészet?
Figyelt kérdés
Már hónapokkal előre lefoglaltad az utat, tengerparti nyaralás, még rá is kérdeztél, hogy mikor jön meg neki, alkalmas e az időpont, azt mondta tökéletes. Erre most késett neki 1 hetet, és telibe a nyaraláskor lesz. Azt hozzá kell tenni, hogy nagyon rosszul viseli a dolgot. Az első 3 nap a túlélésről szól, begyógyszerezve fekszik, és kimozdulni nincs kedve. Szóval a strandolás, városnézés stb 3 napig kilőve. De ugye 3 nap alatt el nem múlik, a következő 2-3 napban hiába nincs rosszul, a tengerbe akkor sem akar bemenni tamponnal. Szóval az egész út arról szól, hogy ti egyedül pancsoltok a tengerben, egy rosszkedvű vérző nő mellett, és még szexelni sem fogtok az egy hét alatt.2018. júl. 16. 11:58
21/23 anonim válasza:
Mekkora egy tirpák vagy te bakker.
Nyilván direkt menstruálja telibe a nyaralást, nem? Te azon sírsz, hogy neked milyen szar lesz, az eszedbe sem jut, hogy ez neki milyen? Amúgy ha van egy kis esze, elmegy nőgyógyászhoz, aki ír fel gyógyszert, amivel el lehet tolni. Csak időben kell elkezdeni, nem 2 nappal előtte. De ekkora paraszttal én ugyan nem mennék sehova.
22/23 anonim válasza:
Te nem vagy semmi. Én egyedül pancsolok, én egyedül leszek, én én én.. Fejezd be, nem nő vagy hogy így hisztit!
23/23 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító. Valami jó erős, az majd segít az első 2 napot átvészelni, és akkor jól tudja magát érezni. Egyébként meg szexnek semmi akadálya. Bár nem a leghigiénikusabb, de tesztek magatok alá egy törölközőt, te gumit húzol, és ennyi. Bár tudom vannak akik nem bírják ennek látványát, mármint mikor szex után tiplizel a fürdőbe és meglátod magadon más vérét, de hát ez van, ezt dobta a gép. Belehalni nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!