Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha a barátnőtök a nyaraláskor menstruálna, ezzel tönkretéve az egészet?

Figyelt kérdés
Már hónapokkal előre lefoglaltad az utat, tengerparti nyaralás, még rá is kérdeztél, hogy mikor jön meg neki, alkalmas e az időpont, azt mondta tökéletes. Erre most késett neki 1 hetet, és telibe a nyaraláskor lesz. Azt hozzá kell tenni, hogy nagyon rosszul viseli a dolgot. Az első 3 nap a túlélésről szól, begyógyszerezve fekszik, és kimozdulni nincs kedve. Szóval a strandolás, városnézés stb 3 napig kilőve. De ugye 3 nap alatt el nem múlik, a következő 2-3 napban hiába nincs rosszul, a tengerbe akkor sem akar bemenni tamponnal. Szóval az egész út arról szól, hogy ti egyedül pancsoltok a tengerben, egy rosszkedvű vérző nő mellett, és még szexelni sem fogtok az egy hét alatt.
2018. júl. 16. 11:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különöset, fetrengenék a napon, néha megmártóznék, koktélokat szürcsölnék, jókat zabálnék, én amúgy is szeretek csak úgy dögleni egy tengerparton és semmit se csinálni,szóval egy cseppet se érezném rosszul magam. 😎
2018. júl. 16. 12:32
 12/23 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyenek mint te legalabb egyszer elnek at a havibajt, aztan bekussolnanak egy eletre.
2018. júl. 16. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:
98%
Mindenkinek eltérő a ciklusa és az is, hogy miképp viseli. én home office-ban dolgozom, de bajban lennék ha nem, mert az 5-6 napból van 2, amíg a sarki közértig sem tudok lemenni, gyógyszerek és miegyebek ellenére sem. nem hiszti, van konkrét orvosi neve az extrém vérzésnek, evvel most nem untatnám a nagyérdeműt. Nézd, ha a barátnőd is ebbe a kategóriába tartozik, akkor teljesen fölösleges elmennie, maradjon otthon, te meg vidd el egy rokonodat, vagy barátodat, ha tényleg ebbe a kategóriába tartozik, akkor szerintem menni sem akar, én sem akarnék. Minek? Én évente 4-5 alkalommal kötök ki ügyeleten e miatt és már. e.ü. küretem is volt miatta, ez nem mindenkinek sétagalopp sajnos. A szálláson szenvedni és 6 napig nyüglődni a hétből teljesen fölösleges, ha otthon maradtok mindketten akkor meg csak a pénzetek veszik el és attól neki nem lesz könnyebb, hogy mellette szurkolsz. Ha jófej akinek felajánlod egy részét kár ki is fizetheti, ha nem is az egészet, de beszállhat, mindenki jobban jár. Nyilván nem jókedvéből időzítette direkt így, hogy veled kiszúrjon, nem is értem hogy beszélhetsz ennyire empátia nélkül egy olyan helyzetről, ami bizonyára neki okoz nagyobb kellemetlenséget, biztosan kivan, hogy pont az éves nyaralás idejére esett ez neki.
2018. júl. 16. 13:06
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

Nálunk szinte minden nyaralásnál ez van. Ő örül is neki mert gyűlöli a szexet, én meg már megszoktam hogy nincs szex.

Szóval a szokásos: motorbérlés, éttermek, tenger, napozás, hajókázás. Eddig ezek beváltak!

2018. júl. 16. 13:09
 15/23 anonim ***** válasza:
97%

G-nya egy riby.

Direkt késett egy hetet, hiába számolta ki.

Az én pàromnak is nagyom macerás, de hát én szeretem, akár nyaralunk, akàr nem

2018. júl. 16. 13:10
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Először is, nem rá haragudnék, mert erről nem tehet.

Aztán: hát ezt nem most kellett volna, de ha ennyire szarul van a menstruációtól, bizony nőgyógyász, mert ez nem normális.

Én amúgy a lány reakciójától függően vagy visszamondanám a nyaralást, vagy akkor egyedül elmennék ide-oda, amíg ő pihen. Egyedül is jól elvagyok. Amúgy meg nekem a nyaralás pont nem arról szól, hogy jaj, akkor lesz fincsi szex, mert az mindig van jobb esetben, és egy hetet ki lehet bírni. Attól nekem nem "jobb", hogy külföldön csinálom.

2018. júl. 16. 13:29
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha a srác vagy, akkor fizetett út ide vagy oda bizony kibxnálak a francba.

Ha a csaj vagy, akkor meg miért nem lehet E/1-ben írni? Egyébként mi lenne? Semmi, mi így voltunk most "majdnem-tengernél" Olasországban.

Második nap túlélés, akkor én otthon feküdtem mint egy zombi, aztán meg ücsörögtem a tóparton, olvasgattam, de mentünk erre-arra, csak időnként kellett biztos wc.

2018. júl. 16. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Remélem csak kamu kérdés.
2018. júl. 16. 17:50
 19/23 anonim ***** válasza:
80%

3 napja jöttünk haza horvatbol😄

6napot voltunk ott,5ön menstrualtam

na es??😄

ugyanugy fürödtem csak tampont raktam fel

es minden egyes kijövetelnel csereltem mert ugye felszivodik vizzel is

szex?ki lehet birni

de amugy gumival is lehet csinalni a 4.,5. napon mar nagyon minimalis verzes van.

en is ugy foglaltam h megneztem mikor jön meg majd

2 honapban kesett 2-3 napot

igy pont nyaralasba csuszott bele

de hat ez van

nem rontott el semmit sem

2018. júl. 16. 17:55
 20/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem keress egy olyan lányt, aki soha nem menstruál és ezzel nem teszi tönkre a nyaralásodat.

Te szegény....

2018. júl. 16. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!