Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha a barátnőtök a nyaraláskor menstruálna, ezzel tönkretéve az egészet?
Nálunk szinte minden nyaralásnál ez van. Ő örül is neki mert gyűlöli a szexet, én meg már megszoktam hogy nincs szex.
Szóval a szokásos: motorbérlés, éttermek, tenger, napozás, hajókázás. Eddig ezek beváltak!
G-nya egy riby.
Direkt késett egy hetet, hiába számolta ki.
Az én pàromnak is nagyom macerás, de hát én szeretem, akár nyaralunk, akàr nem
Először is, nem rá haragudnék, mert erről nem tehet.
Aztán: hát ezt nem most kellett volna, de ha ennyire szarul van a menstruációtól, bizony nőgyógyász, mert ez nem normális.
Én amúgy a lány reakciójától függően vagy visszamondanám a nyaralást, vagy akkor egyedül elmennék ide-oda, amíg ő pihen. Egyedül is jól elvagyok. Amúgy meg nekem a nyaralás pont nem arról szól, hogy jaj, akkor lesz fincsi szex, mert az mindig van jobb esetben, és egy hetet ki lehet bírni. Attól nekem nem "jobb", hogy külföldön csinálom.
Ha a srác vagy, akkor fizetett út ide vagy oda bizony kibxnálak a francba.
Ha a csaj vagy, akkor meg miért nem lehet E/1-ben írni? Egyébként mi lenne? Semmi, mi így voltunk most "majdnem-tengernél" Olasországban.
Második nap túlélés, akkor én otthon feküdtem mint egy zombi, aztán meg ücsörögtem a tóparton, olvasgattam, de mentünk erre-arra, csak időnként kellett biztos wc.
3 napja jöttünk haza horvatbol😄
6napot voltunk ott,5ön menstrualtam
na es??😄
ugyanugy fürödtem csak tampont raktam fel
es minden egyes kijövetelnel csereltem mert ugye felszivodik vizzel is
szex?ki lehet birni
de amugy gumival is lehet csinalni a 4.,5. napon mar nagyon minimalis verzes van.
en is ugy foglaltam h megneztem mikor jön meg majd
2 honapban kesett 2-3 napot
igy pont nyaralasba csuszott bele
de hat ez van
nem rontott el semmit sem
Szerintem keress egy olyan lányt, aki soha nem menstruál és ezzel nem teszi tönkre a nyaralásodat.
Te szegény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!