Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez a páromnak? Ha kérem hogy valamiben ő döntsön, akkor neki mindegy, ha meg én javasolok valamit, az nem jó.
Pl: mit együnk vacsorára, milyen filmet nézzünk, mit csináljunk a hétvégén.
Neki minden mindegy.
Aztán ha én eldöntök valamit, akkor azt csípőből leszólja, hogy az meg nem tetszik neki.
Persze kérdeztem már, hogy miért csinálja, de egész egyszerűen tagadja, azt mondja nem is szokott ilyet...
Ez miért jó? Más is találkozott ilyennel? Hogy lehet kezelni, ha ő csak tagad?
Minden porcikámmal úgy érzem, hogy érdemes a párommal lenni.
Van egy(!) idegesítő szokása, és? Mindenkinek van...
Köszi :D
Nem igazán, mindketten inkább olyan beállítottságúak vagyunk, hogy a Jóisten mentsen meg minket a nyüzsitől, állandó fennforgástól. :D
De régen legalább tudott válaszolni, hogy melyik filmet nézné :D
Igen, képzeld, ha az együttélés x éveben kiderül, hogy a párom idióta, aki ráadásul tagadja a dolgot, meg összevissza beszél, akkor szakítok.
És nem a gyakorira írkálok, hogy jajmittegyek, mikor tök egyértelmű.
Szóval hiába imádom, hiába tök jó a kapcsolatunk, egy kis csip-csup dolog miatt szakítsak? Wow.
Ja, tehát csak idejössz panaszkodni, majd engem oltogatsz, hogy "szakítsak egyből"?
Nem, ne szakíts, edd a kefét még x évig, és kapálózz, hogy vegyen végre emberszámba.
Nem fog, nyugi, mindig minden mindegy lesz neki, és a te javaslataid meg szarok.
De maradj vele, majd pár éven bleül meg verheted a fejedet a falba, hogy mekkora hülye voltál!
Te miről beszélsz? :D Vagy mi bajod van?
Mutass már EGYETLEN tökéletes embert a világon, akinek nincs EGY hü lye szokása se....
A tanácskérés meg mióta panaszkodás?
Na mindegy, elég sivár életed lehet ez alapján, amiket ideírtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!