Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó ez a páromnak? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez a páromnak? Ha kérem hogy valamiben ő döntsön, akkor neki mindegy, ha meg én javasolok valamit, az nem jó.

Figyelt kérdés

Pl: mit együnk vacsorára, milyen filmet nézzünk, mit csináljunk a hétvégén.

Neki minden mindegy.

Aztán ha én eldöntök valamit, akkor azt csípőből leszólja, hogy az meg nem tetszik neki.

Persze kérdeztem már, hogy miért csinálja, de egész egyszerűen tagadja, azt mondja nem is szokott ilyet...

Ez miért jó? Más is találkozott ilyennel? Hogy lehet kezelni, ha ő csak tagad?

2018. júl. 12. 14:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Minden porcikámmal úgy érzem, hogy érdemes a párommal lenni.

Van egy(!) idegesítő szokása, és? Mindenkinek van...

2018. júl. 12. 15:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Nem igazán, mindketten inkább olyan beállítottságúak vagyunk, hogy a Jóisten mentsen meg minket a nyüzsitől, állandó fennforgástól. :D

De régen legalább tudott válaszolni, hogy melyik filmet nézné :D

2018. júl. 12. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
A kapcsolat belső pezsgését, izgalmát, humorát azt meg kell tudnod teremteni, amibe ha a férfi becsatlakozik utána ő az aki visszaadja neked. Ez nem jön magától, ezért tenni kell, így elkerül benneteket az unalom.
2018. júl. 12. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Igen, képzeld, ha az együttélés x éveben kiderül, hogy a párom idióta, aki ráadásul tagadja a dolgot, meg összevissza beszél, akkor szakítok.

És nem a gyakorira írkálok, hogy jajmittegyek, mikor tök egyértelmű.

2018. júl. 12. 15:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Szóval hiába imádom, hiába tök jó a kapcsolatunk, egy kis csip-csup dolog miatt szakítsak? Wow.

2018. júl. 12. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Tégy egy próbát, azt is mondhatod neki, hogy szívem, azt mondod mindig, hogy neked mindegy, szóval én elhagytam a tabit, és képzeld ikreink lesznek!!!!!! ♥♥♥♥♥
2018. júl. 12. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Néha én is ilyen vagyok. Párom jól kezeli. De én nem mindig vagyok ilyen. Azért csinálom, ha csinálom, mert nem akarok dirigálni, beleszólni az életébe, ezért nem mondom meg, mi legyen. Azután ugye ajánl valami alternatívát, amire húzom a számat, mert nem az van a fejemben. Úgy kell kezelni, hogy előcsalod azt, amit gondol.
2018. júl. 12. 17:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja, tehát csak idejössz panaszkodni, majd engem oltogatsz, hogy "szakítsak egyből"?

Nem, ne szakíts, edd a kefét még x évig, és kapálózz, hogy vegyen végre emberszámba.

Nem fog, nyugi, mindig minden mindegy lesz neki, és a te javaslataid meg szarok.

De maradj vele, majd pár éven bleül meg verheted a fejedet a falba, hogy mekkora hülye voltál!

2018. júl. 13. 16:24
 19/20 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz? :D Vagy mi bajod van?

Mutass már EGYETLEN tökéletes embert a világon, akinek nincs EGY hü lye szokása se....

A tanácskérés meg mióta panaszkodás?

Na mindegy, elég sivár életed lehet ez alapján, amiket ideírtál...

2018. júl. 13. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen exem. "Hová menjünk?" "Ahová te akarod, drágám, nekem mindegy" - aztán ha eldöntöttem, megkaptam, hogy dirigáló pitscha vagyok. De ő másban is ilyen típus volt, aki nem tud "nem"-et mondani, mindenkinek adott kölcsön, cigit, segített ingyen bármiben másoknak stb.
2018. júl. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!