Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő szexuális igények esetén elvárható-e a tolerancia mindkét fél részéről?
Van néhány dolog az ágyban amire a párom nem kapható és én ezt el is fogadom. Megkérdeztem, nemet mondott, tudomásul vettem.
Ezért az interneten szoktam ilyen videokat nézni. A múltkor meglátta, és ezért veszekedett velem.
Mi lehet a megoldás ? Még a videokról is mondjak le ?
Csald meg és kérdezd meg, hogy "na most jobb?"
Utána pedig szakíts vele.
Ahelyett, hogy örülne annak, hogy megoldod magadnak a vágyaidat megcsalás nélkül még nekiáll veszekedni, eszem-f_szom megáll.
1.A tv-re nem vagyunk féltékenyek.
2.Ha eléggé szeretem a páromat egészséges és morális határokon belül bármire hajlandó vagyok,amivel örömet szerzek.
3. Nincs.
Kisebb eltérés esetén lehet kompromisszumot kötni, túl nagy különbségek esetén viszont szakíts. Hosszú távon csak baj lesz belőle.
Az a helyzet, hogy alapesetben csak a pároddal szexelsz, amíg a kapcsolat tart. Évekig, évtizedekig nem fogsz tudni lemondani neked fontos dolgokról, ahogy ő se fogja élvezni, ha muszájból bevállalja.
attólf függ, ha pl valami nagyon beteg dologról (pedofília, animalszex) lenne szó, kiakadnék én is. ha valami normàlnak nevezhető kategória, akkor elvárható lenne tőle, hogy ne akadjon ki. bár a körítés is fontos, hogy pl direkt úgy nèzted, hogy ő is lássa, mintegy az orra alá dörgölésként, vagy random "lebuktál".
miről van szó? én is kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!