Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elfogadja valaha? Lehet jovoje ennek a kapcsolatnak?
De érdekes, hogy anyád nem enged dolgozni, eddig apád üvöltözött veled mindenért. ;)
Amúgy nem kell bocsánatot kérni a helyesírásért, hanem értelmesen kell írni.
Az én édesapám roma származású, édesanyukám székely. Házasodtak, rá 2 évre megszülettem én. Apukámnál példamutatóbb, szorgalmasabb embert még soha életemben nem láttam. Kiskoromtól kezdve miattunk él-hal, miattunk dolgozik rengeteget, hogy mindenünk meglegyen. A legtöbb ember szereti, bár sokan elítélik a bőrszíne miatt. (Volt olyan ember is, aki elítélte, majd rájött, hogy apukámnál jobb szakember még nem dolgozott nála..)
Véleményem szerint egy esély mindenkinek jár, ha a családja a srácnak is normális, akkor a fiúval sem lehet nagy gond. Aztán majd kiderül. Bár szerintem látható, hogyha valaki agresszivitásra hajlamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!