Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem szeretek bulizni, de a párom igen az szerintetek mennyire váló ok? (Több lent )
"ő ilyenkor képes napokig ignorálni engem"
Teljesen mindegy miért teszi ezt és utána milyen szívhez szólóan kér bocsánatot. Miért tűröd ezt? Apukád így bánt anyukáddal, amikor udvarolt neki? Gondolom nem.
"alapvetően, ezt leszámítva jó a kapcsolatunk"
Bullshit. Ezt a szófordulatot úri köröben nem használják, mert amint kimondja valaki rögtön elpirul, ugyanis érzi, hogy ilyet csak egy lúzer mond. Ugye nem akarsz lúzer lenni?
"Szerintetek mit tehetnék?"
Emberismeret, önismeret, ragaszkodás az értékeidhez, ne legyél nyámnyila. Legközelebb olyan fiút válassz, akivel egyeznek az értékeitek.
Az a baj, Kérdező, hogy próbálsz magadnak is hazudni : " ezt leszámítva jó a kapcsolatunk "
Hogy volna jó a kapcsolatod, amelyben napokig nem letezel, mert a parod alkasra vedeli magát ? A masik dolog az, hogy szerintem ez olyan súlyú dolog, hogy nem is lehet leszámítani. Nem arról van szó, hogy megígérte, hogy éjfél-egy körül hazaér, de csak két órára ért haza, mert elmaradtak kicsit a barátokkal/kollégákkal és ejnye-bejnye....
Azt, hogy az exe nem engedte sehova, erre a kapcsolatra vetíti ki. Az akkori korlátokat most dönti le. Nem fontos neki, hogy érzed magad mellette...
És ( számomra ) undorító a részeg ember, aki kifordul magából.
Ha fontos neked, mégegyszer próbálj erről beszélni vele. Viszont, ha semmi nem változik, nem árt megfontolni a szakítást.
*párod aljasra.
És az esetleges többi elgépelés miatt is bocsánat.
Ugyanez a helyzet, vagyis majdnem. Párom általában buli közben is ír, jelez nekem. Pl mikor elindul, Max a szórakozó helyről egy üzenet, illetve mikor már haza ér. Én nem szeretek bulizni, de tudom, hogy néha neki kell, így ereszti le a fáradt gőzt.
Jól eső érzés, hogy ennyire figyel arra, hogy ne aggódjak.
Nem tudod ezt vele megbeszélni? Hogy nem azt kéred, hogy folyamatosan a telefonon lógjon, nem számon kérni szeretnéd, de nem akarsz aggódni,és egy egy üzenet jól esne.
Én sem bírnám elviselni, ha párom teljesen figyelmen kívül hagyná az érzéseimet. Illetve párommal megbeszéltük, hogy az alkohol is jobb ha csak mértékkel történik. Főleg ha valaki teljesen kifordul magából.
Ez is hosszú távon tönkre tesz. Agyal és kattog az ember, és fáj, hogy a másikat az érzéseid nem érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!