Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? D-t, J-t, vagy Z-t?
Figyelt kérdés
van 1 srác, aki nagyon helyes és azt hiszem, tetszek neki, csak túl félénk ezt megmondani. ő D. J is helyes és ő nagyon nyomul. de érezteti, h jó csajnak talál és már mondta is msnen. Z is cuki és ő is kicsit félénk, de mutat irántam valamit, bár más csajért van "állítólag" oda. nem tudom, h a félénk D, a rámenős J, vagy a cuki Z legyen. egyébként mi mind 1 osztályba járunk így ismerem őket kbra. (Jvel egy oviba jártunk és csak nemrég került az osztályba. D első látásra tetszett, de egyre bizonytalanabb vagyok. Z máskor padtársam volt, így jó sokat beszélgettünk és elmondott ezt-azt.)2008. nov. 1. 13:56
11/11 anonim válasza:
ó, ez olyan mint egy szöveges matekpélda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!