Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? D-t, J-t, vagy Z-t?
Figyelt kérdés
van 1 srác, aki nagyon helyes és azt hiszem, tetszek neki, csak túl félénk ezt megmondani. ő D. J is helyes és ő nagyon nyomul. de érezteti, h jó csajnak talál és már mondta is msnen. Z is cuki és ő is kicsit félénk, de mutat irántam valamit, bár más csajért van "állítólag" oda. nem tudom, h a félénk D, a rámenős J, vagy a cuki Z legyen. egyébként mi mind 1 osztályba járunk így ismerem őket kbra. (Jvel egy oviba jártunk és csak nemrég került az osztályba. D első látásra tetszett, de egyre bizonytalanabb vagyok. Z máskor padtársam volt, így jó sokat beszélgettünk és elmondott ezt-azt.)
azt válaszd, akihez a legjobban vonzódsz. ha sokáig nem választasz senkit, a kevésbé kitartóak előbb-utóbb lekopnak, viszont az is lehet a vége h (jelen esetben) 3 szék közül esel a pad alá.
2008. nov. 1. 14:03
2/11 anonim válasza:
általános iskola alsó tagozatának hanyadik osztálya?
2008. nov. 1. 14:05
3/11 A kérdező kommentje:
elárulom, h 14 és 15 év közöttiek vagyunk mindannyian.:P és a "3 szék közé esés"- től tartok. lány létemre kezdeményeznem kéne? mert úgy tudom, h az az említett srácoknak nem nagyon jön be...
2008. nov. 1. 14:16
4/11 anonim válasza:
Igen tedd meg te az első lépést...s dönts okosan ne azt válaszd aki pl csak mert nagyon tetszik de sok lányt ostromol hanem azt akiben igazán meg lehet bízni...s aranyosnak is találod és magadhoz méltónak!:)
2008. nov. 1. 14:30
5/11 anonim válasza:
Ismerős a kérdés! Már feltetted egyszer vagy nem ugyan az vagy akire gondolok? Nem tudom most belinkelni mert sok időbe telne megtalálni...
Bocsi, de már akkor válaszoltam neked!
2008. nov. 1. 16:50
6/11 anonim válasza:
Én Z-t választanám!
Amúgy én csak azért Zolit mondom, mert az én D-mel nagyon nem jött össze a dolog, és J-vel is besültem :D :$
2008. nov. 1. 18:14
7/11 anonim válasza:
Áh, szerintem válaszd S-t. B tök gáz, U-ról ne is beszéljünk! H eszedbe se jusson, azért szerintem A-val még megpróbálkozhatsz, vagy Y.. bár utóbbi nagyon olyan, mint Ú, de W is... S jófej, meg T is, de G is elmegy, szóval meg tudlak érteni. X-el is beszélhetsz, de előtte feltétlenül szólj I-nek, mert ha nem, Ű zaklatott lesz, és akkor nem lesz jó O-nak!
2008. nov. 1. 21:45
8/11 anonim válasza:
Utolsó válaszadó:tuti vagy xD
Hát tudod,nagyobb problémáid is lesznek az életben,minthogy 14 évesen melyik betüvel járj.Eleve szarnak tartom,hogy az osztályodból 3 pasi ki van nézve,te meg itt totózol,mintha mindegyiknek bejönnél,annyira jó csaj lennél.Most komolyan te megkérdezted ezen az oldalon ezt a kérdést??Neharagudj,gáz vagy :DDDD
2008. nov. 1. 23:45
9/11 anonim válasza:
Sztem osztályon belüli párkapcsolat ott meghalt ahogy átment az agyadon.
4 évig ugyse huzzátok és utána neked lesz szar...
2008. nov. 2. 00:06
10/11 anonim válasza:
Utolsó válaszadó, ezt mire alapozod?
Én az osztályomba járó pasival járok, már majdnem másfél éve!! Most ha csak azért nem kezdtünk volna el járni, mert egy osztályba járunk...tiszta gáz lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!