Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik azt mondják, hogy nekik SOHA az életben nem lesz gyerekük, aztán hopp, rájuk talál a big love és jönnek sorban a porontyok?
Tehát akkor hülyeség lenne olyan pasit keresni, akitől gyereket akarnék, mert lehet, hogy én soha nem akarok.
Csak ez nagyon para, amit leír a 13-as, ha nem akar tőlem pasi gyereket, akkor nem "totál szerelmes".
"nem erről van szó, hanem arról, hogy amikor valaki kiejelnti, hogy ő SOHA nem is fog akarni. Ez az, ami hülyeség. Most nem akarsz és nem is látsz semmit, ami ezen változtatna. De akkor sincs értelme ilyen végleteket emlegetni."
Mondjuk akkor az is hülye, aki ezt készpénznek veszi vkitől...
Az emberek különbözőek, és bizonyos mértékben vàltozhat a véleményük.
Nem gondolom, hogy aki tényleg szerelmes a z akkor biztosan akar gyereket, és ha nem akar akkor nem szerelmes. Ez nem ennyire egyszerű.
Van aki vàltozik ebben a kérdésben, és van aki nem.
Nàlunk pl én nem akartam gyereket nőként, a férjem igen, màr előttem is. De miattam vàltozott., mert fontosabb a szerelme mint egy meg se született valaki. Ha nem szeretne igazàn, rég elhagyott volna hogy màssal gyereke lehessen. Sőt! El sem vett volna azzal a tudattal, hogy nekem erős ellenérzéseim vannak a gyerekvàllalàssal kapcsolatban és minimàlis annak az esélye hogy ez vàltozni fog. Plusz 3-4 év múlva màr a korom miatt sem vàllalnék. Ezt is tudta.
Szóval hülyeség kategorikusan kijelenteni hogy aki tényleg szereti a pàrjàt, annak mindenàron gyerek kell. Nem feltétlenül. Lehet tiszta szívből úgy is szeretni, hogy pl egyik fél sem akart soha gyereket.
Amúgy több esélyes a dolog
- vagy megtalàlta a megfelelő tàrsat ehhez
- vagy egyszerűen megvàltozott a véleménye ahogy idősebb lett
- vagy a nő bepalizta, titokban abbahagyta a védekezést, teherbe esett, ès így vele maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!