Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik azt mondják, hogy nekik SOHA az életben nem lesz gyerekük, aztán hopp, rájuk talál a big love és jönnek sorban a porontyok?
A férfiak csak addig kapálóznak a házasság és gyerek ellen amíg totál szerelmesek nem lesznek. Onnantól viszont kikopik a térdük hogy férj és apa lehessen.
Ezért sajnálom szerencsétlen csahokat akik itt nyomorognak hogy a párjuk esküvő ellenes, meg nem gyerek párti. Sajnos nem lehet nekik elmondani, hogy ő csak egy köztes megoldás amíg az "élete szerelme" meg nem találja az igazit. :(
Mert az emberek (nem csak a férfiak) közül a legtöbben saját magukra abszolút pontként tekintenek, nem tudnak úgy tekinteni magukra, mint egy folyamatosan formálódó, változó valamire. Képtelenek szembenézni ezzel a bizonytalansággal, ezért úgy tesznek, mintha az aktuális állapotuk lenne a végleges.
Amikor ilyet hallasz valakitől, akkor a SOHA csak annyit jelent, hogy MOSTANÁBAN, vagy JELENLEG. :D
Akkor szerintetek nincs olyan, aki őszintén soha nem akar gyereket? Ha van, az nem szerelmes belém, ha meg szerelmes belém, ott kell hagynom, mert én nem akarok gyerekeket.
Ez nagyon rosszul hangzik.
A 13-as remekül megfogta a lényeget.
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy most nem akarok; de egyben nem tudom kijelenteni, hogy ha találok egy megfelelő nőt, akkor nem fog megváltozni a véleményem.
a) akkor, abban a helyzetben úgy érezte, nem alkalmas, most már másképp gondolja
b)be lett palizva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!