Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valami egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami egy olyan sráccal, aki kapcsolatban van de én totál oda vagyok érte?

Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva teljesen egy srácba. Csakhogy neki 1,5 éve kapcsolata van, de úgymond titkolja a lányt, mert közösségi portálon sem rakott ki róla képet, sem azt, hogy kapcsolatban volna. Nagyon tökéletes pasi számomra, imádom és a nap 24 órájában rá gondolok. Nekem ő kell. Múltkor olyan édesen rámnézett, hogy majdnem elolvadtam. Mi tévő legyek? Lehet ebből kapcsolat szerintetek? Vagy a barátnője már örökös lesz? :S Én 20, ő 25 éves.
2008. nov. 1. 13:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve az jelent valamit szerintetek, hogy nem rakott ki képet a lányról sem a státuszát nem állította be?
2008. nov. 1. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem azt jelenti, hogy titkolja! Egyszerűen nem csinál reklámot a kapcsolatából. Én sem, mégis imádom a párom.
2008. nov. 1. 13:54
 3/7 anonim válasza:
68%
szerintem próbáld meghódítani, és ha a barátnője fontosabb, úgy is kimutatja (bár akkor fájni fog, de ha neki ő a fontosabb,akkor felejtsd el.)
2008. nov. 1. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És hogy próbáljam meghódítani? Mert szeretném nagyon, csak nem akarok senkire rányomulni, szóval nem tudom, mit kellene tegyek. :S de a tudtára akarom hozni, hogy nem semleges számomra. Csak ezt okosan kellene.
2008. nov. 1. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha annyira szereti, attól még kirakhatja, hogy kapcsolatban, max. nem tesz fel képeket és nem írja ki a nevét, ha diszkréten szeretné kezelni. Nem?

Valamint egy másik közösségi oldalon az ismeretlenek számára nem látható, csak az ismerősei láthatják, hogy kapcsolatban. Ez nem az lehet, hogy azért még kacsintgatna másfelé is és még nem kötötte le magát?

2008. nov. 2. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt jelenti, és valószínű, hogy téged is "titkolna", ha te lennél a barátnője.
2008. nov. 3. 08:09
 7/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi.
2008. nov. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!