Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta használjam ki. ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta használjam ki. ez jó ötlet lenne? Enm fogom megbánni?

Figyelt kérdés
vége lett. vissza akar kapni, mondtam neki az nem fog menni, kihasználni meg nem akarom. Azt mondta használjam csak ki nyugodtan, addig is lát legalább, és ha lesz 1 ujabb kapcsim elfogadja h vége. De ebbe belemenjek?
2010. jún. 17. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha neki megéri, neked pedig nem fáj, miért ne.
2010. jún. 17. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ha ebben megegyeztek, és mindkettőtöknek jó, akkor nyugodtan. Ha meg van beszélve, akkor az nem kihasználás.
2010. jún. 17. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:

de nem jó mindkettőjüknek.

mégha a lány azt is mondja, akkor sem.

mert a lány mást akar.

minél tovább megy ez, annál rosszabb lesz mindkettőnek

2010. jún. 17. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem a kiscsajnak hamarosan megjön az esze,s felnő te meg mond azt neki:rajtam kívűl 1000ilyen pasit fogsz kapni!Főleg testiségre..s ez így is van.
2010. jún. 17. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én úgy veszem ki, hogy mindketten akarnátok, mindkettőtöknek jó lenne, akkor belemehetsz, legalább örömet okoztok egymásnak, ezerszer jobb mintha mindketten egy idegent szednétek fel erre a célra.
2010. jún. 17. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:

jaja, előbb-utóbb úgyis mást szednétek fel, és inkább olyanba nem szabad belemenni

ha eddig együtt voltatok, akkor inkább együtt csináljátok ezután is, az nem elítélendő, nem úgy, mint csak úgy felszedni valakit

ha ezt így nyíltan és őszintén meg tudtátok beszélni, akkor semmi gond nem lehet belőle

2010. jún. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!