Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom órákra eltűnik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom órákra eltűnik az apjával. Gyanakodjak?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt, és hónapok óta valami nem okés.

A barátommal egy városban élünk(de nem lakunk együtt). Az apja külön él, de ő is ezen városban.

A párom pár hónapja órákra eltűnik délután az apjával, és nem mondja el, hova. Annyit mond, hogy erre-arra voltak, meg hogy elmentek xy városba, de hogy mit csinálnak azt nem.

Múltkor közölte, hogy reggel pakoljak mert váratlanul az apjához kell mennie. Reggel 8-kor csörög a telefonja, az apja.

Múltkor buktak le: közölte a barátom, hogy délután az apjával lesz a szomszédos városba, majd este átmentem az apjához(a barátommal), és az apja közölte hogy de jót aludt egész délután. Én értetlenkedve néztem rájuk, hogy ők nem együtt voltak? Erre a párom szúrós szemmel néz rám, hogy nem, mert más dolga volt.

Ugyanakkor meg az apja cirkuszol, ha nem megy le hozzá minden nap a párom(fültanúja voltam), illetve a párom anyja is mondja, hogy együtt járkálnak ide-oda a párom és az apja.

De nem tudom mit csinálnak. NAPI 2 órát minimum együtt vannak, barátomnak első dolga munka után, hogy az apjához megy. Nem súlyos beteg az apja. Az normális, hogy szereti, itt viszont valami nem stimmel.

Amint meggyanusítom a párom kiabál, hogy ez sértő rá nézve, és ha akarok üljek be velük valahova ha nem hiszek neki.

Múlthét szombaton elmentünk strandra, és hívogatta a barátomat az apja, hogy miért nem mentünk be hozzá stb.

Reggel az apja kelt minket telefonon.

Vagy csal a barátom és hazudik, vagy tényleg valami van az apjával.

Pluszba ha találkozok az apjával 0-24-be bókol nekem, kissé már zavaró. Ilyeneket mondd, hogy: "Fiam nézd, a Ritusnak csodálatos alakja van, milyen izmos szép lábai vannak...vagy: milyen jól áll ez a ruha rajta, na és a haja...a szeme pedig olyan különleges".

Kezdem azt érezni, hogy szimplán meg vannak zakkanva. Vagy túlreagálom?

2018. júl. 2. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, h mindkettő zakkant.

De hogy lehet már ilyen párkapcsolatban élni? Oké, senkinek nem kell pontosan elszámolni az idejéről, de amikor még csak el se akarja mondani, h hol volt?... Ez tényleg elég érdekes.

Lehetne arra is gyanakodni, h megcsal és ebbe az apját is bevonta, aki falaz neki... De ez csak tipp. Én nem tudnék ilyen alakkal együtt lenni, aki mellett félelemben kell lennem és nyomoznom, h merre is lehet. H a végére járjak az ügynek és "megnyugtassam" magam, 1x tuti követném őket, h hová-merre is mennek. "Cuki" érv a barátodtól, h ülj be melléjük és te is mehetsz... A hülye is tudja, h olyan helyre mennének, ami után te éreznéd magad rosszul, h megmerted őket gyanusítani. Ne légy vak!

2018. júl. 2. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Sajnos követni nem tudom őket, mert kocsival mennek mindenhova, nekem meg nincs jogosítványom.

Pontosan ezért nem megyek velük, amit írtál. Nincs ötletem, kezdek én is afelé hajlani, hogy ennek vége, ugyanakkor meg más téren minden rendben.

2018. júl. 2. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnő, ismerős aki vezetne? Te állnád az üzemanyagot vagy bármi mást kitalálnál cserébe.
2018. júl. 2. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Jó sok ideje lehet barátodnak, hogy napi 2 órát családozik.
2018. júl. 2. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kidobnám, mert egyértelműen sumákolnak.

Engem nem érdekel, ha lóversenyre járnak, vagy akármi, de legyen velem őszinte és mondja el!

A hazudozást, titkolózást egyáltalán nem tűröm senkitől.

2018. júl. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!