Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjam ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki a barátom családjánál?

Figyelt kérdés

Utálom a családját, nem akarom részletezni, de nem szeretek itt lenni.

Amúgyis többet vagyunk náluk, mint nálunk. Most is itt vagyunk, tegnap jöttem, de már elegem van. Azt mondja ezt a napot még bírjam ki és holnap haza megyünk.

Csakhogy nem tudom, hogy bírjam ki.

Ha elvonulok a barátom szobájába akkor meg hülyének néznek.

2018. júl. 1. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam érezni magam a barátom családjánál. Engem érdekelne, h nálad mi az oka. Leírhatnád itt vagy privátban.
2018. júl. 1. 13:58
 2/9 Izabella220 ***** válasza:
Pontosan miért utálsz náluk lenni,kell egy kis részlet mert így tág a fogalom.
2018. júl. 1. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
ismerd meg a szüleit, beszélgess velük!
2018. júl. 1. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Anyukája kivételével az összes egy sunyi, kétszínű dög. A két nővére meg az apja is. A szemembe jópofiznak, a hátam mögött meg kibeszélnek egymás között. Nem merek már inkább semmit se mondani. Most is meghallottam ezt azt.

Együtt vagyunk 3 éve már, anyukáját kedvelem, de a többire most nagyon megharagudtam.

2018. júl. 1. 15:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Meg azért az is zavar, hogy a nővére gyereke engem nyúz, oké szeretem de néha már sok. Amúgy már nem egyszer voltam megkérve, hogy vigyázzak a gyerekeire, és akkor ő beszél a legjobban ellenem.

Most a konkrét eset az volt, hogy bevallom sokáig feküdtünk az ágyban a barátommal, és nem segítettünk a kajánál, és azt mondta, hogy akkor ne is jöjjenek enni. Basszus én ha tehetném haza mennék azt ennék otthon.

2018. júl. 1. 15:21
 6/9 A kérdező kommentje:
De amúgy a kérdés az, hogy a mai napot, hogy bírjam ki. Nem bírok egyszerűen velük egy légtérben lenni, mert felhúzom magam mindenen.
2018. júl. 1. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Maradsz a szobában és kész. Ha már ennyire kibeszélnek igazán lényegtelen hogy most is ki fognak. Amúgy meg mond meg nekik a magadét aztán többet nem muszáj oda menni. Ha van valami össze jövetel elég ha a párod megy. Tudjanak rá. A pasid meg ha nem áll ki melletted akkor ne sajnáld őt se ott hagyni.

Másik megoldás menjetek el valahova.

2018. júl. 1. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"és nem segítettünk a kajánál, és azt mondta, hogy akkor ne is jöjjenek enni." - oké, hogy nem túl korrekt kimaradni a munkából, de egyelőre nem vagy a barátod felesége, ergó te még vendégként vagy ott, tehát neked abszolút nem kötelességed segíteni.

Egyébként azt tudom ismételni, mint a többiek: próbálj minél kevesebbett náluk lenni és kész.

2018. júl. 1. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kötelező odamenni.
2018. júl. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!