Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki a barátom családjánál?
Utálom a családját, nem akarom részletezni, de nem szeretek itt lenni.
Amúgyis többet vagyunk náluk, mint nálunk. Most is itt vagyunk, tegnap jöttem, de már elegem van. Azt mondja ezt a napot még bírjam ki és holnap haza megyünk.
Csakhogy nem tudom, hogy bírjam ki.
Ha elvonulok a barátom szobájába akkor meg hülyének néznek.
Anyukája kivételével az összes egy sunyi, kétszínű dög. A két nővére meg az apja is. A szemembe jópofiznak, a hátam mögött meg kibeszélnek egymás között. Nem merek már inkább semmit se mondani. Most is meghallottam ezt azt.
Együtt vagyunk 3 éve már, anyukáját kedvelem, de a többire most nagyon megharagudtam.
Meg azért az is zavar, hogy a nővére gyereke engem nyúz, oké szeretem de néha már sok. Amúgy már nem egyszer voltam megkérve, hogy vigyázzak a gyerekeire, és akkor ő beszél a legjobban ellenem.
Most a konkrét eset az volt, hogy bevallom sokáig feküdtünk az ágyban a barátommal, és nem segítettünk a kajánál, és azt mondta, hogy akkor ne is jöjjenek enni. Basszus én ha tehetném haza mennék azt ennék otthon.
Maradsz a szobában és kész. Ha már ennyire kibeszélnek igazán lényegtelen hogy most is ki fognak. Amúgy meg mond meg nekik a magadét aztán többet nem muszáj oda menni. Ha van valami össze jövetel elég ha a párod megy. Tudjanak rá. A pasid meg ha nem áll ki melletted akkor ne sajnáld őt se ott hagyni.
Másik megoldás menjetek el valahova.
"és nem segítettünk a kajánál, és azt mondta, hogy akkor ne is jöjjenek enni." - oké, hogy nem túl korrekt kimaradni a munkából, de egyelőre nem vagy a barátod felesége, ergó te még vendégként vagy ott, tehát neked abszolút nem kötelességed segíteni.
Egyébként azt tudom ismételni, mint a többiek: próbálj minél kevesebbett náluk lenni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!