Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom minden pénzt a lakására költ, nekem már elegem van ebből. Ti szakítanátok?
Én csak a rezsibe adnék így bele és el is költöznék, ha nem tetszene. Pl így egyáltalán nem tetszene, szóval le is lépnék a helyedben.
31/f
Tipikus olyan ember, aki sokkal tovább nyújtózik annál a bizonyos takarónál. Elhiheted, ez egész életetekben így lenne. Kell ez neked?
"De nem érdekli, úgy beszél hogy neki aztán mindegy, ha nem tetszik költözzek el." - na erre meg aztán végképp otthagynám a francba.
Minimum külön kassza de komolyan
Ha így se jó, akkor ennyi. Minek 5 szobas lakas? Jó ég
Mondanám, hogy sajnállak, de ezek után te még pénzeled is, úgyhogy igazából nem.
Szokták mondani, hogy aki hülye fizessen érte. Hát tessék, te szorgalmasan fizetsz a saját hülyeségedért.
Még ma lelépnék a pitsába, ennél még a szüleimnél is jobb lakni.
" kijelentette a családja"
Kit érdekel, mit mond a családja?
"minden szórakozásról, programról, már a kedvenc ételeinkről is le kellett mondani emiatt"
Nem értem. Mondjon le ő ezekről, neked miért kéne?
"Közös számlára érkezik a fizetésünk"
MIÉRT? Utaltasd saját számlára a tiédet.
"ha nem tetszik költözzek el"
Tedd azt.
Szerethetnek titeket a szomszédok a felújítás miatt. :-)
Egyébként csinálj külön számlát és a te pénzed oda menjen. Ha sehogy nem tudtok megegyezni, akkor meg szakíts.
Én otthagynám, ilyen stílussal.
A vőlegényem és az ex felesége vettek egy lakást, a párom sokat dolgozott rajta, azon volt, hogy minél előbb kész legyen a ház. Bár ott volt a nőnek 2 gyereke. Nem mentek soha sehova, bár azt nem tudom, a nő mennyire igényelte. Bár mindkettejük hibájából, a nő megcsalta a vőlegényem és elváltak.
Ebből csak az a tanulság, hogy nem szabad ennyire vakon létezni, mert így szét fogtok menni. Szerencsére vőlegényemnek nem ilyen a stílusa és tisztában van vele, mit rontott el.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!