Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon képes lenne megverni? Ti szakitanatok?
Miert kell direkt kiprovokalni azt, hogy valakinek elboruljon az agya?
Nem ertesz vele egyet, rendben, elmondod a velemenyed, es kesz..
Nem pedig direkt huzod az agyat, hogy marpedig azert is neked lesz igazad.
Ha latod rajta, hogy ideges akkor tereld el a temat, vagy maradj csendben..
22N
Igen, bármikor megüthet. Az ilyen egy időzített bomba. Csak gondolj bele: ha valami nem tetszik neki akkor kezet emel relfexből. Ha kicsit jobban eldurran az agya akkor üt.
Normális esetben vita van vagy max veszekedés, de az ember nem emel kezet a másikra.
Ennyi erővel bárki meguthet bármikor...
Itt gyakorin meg minden férfi egy agresszív, eroszaktevonek van titulalva szóval felesleges ilyet kérdezni.
#2 Milyen szomorú, beteg háztartásban nőttél te fel, hogy szerinted vigyázni kell a szavaiddal és az érzelmeiddel, mert ha egy kicsit túl hangos és egy kicsit túl akaratos vagy, akkor kéred magadnak a verést?
Kérdező ez rohadtul nem normális, és ennél nagyobb intő jelet nem is kaphatsz. Ne várd meg míg elborul az agya.
2-es vagyok.
Hol irtam en azt, hogy megerdemli a pofont, vagy a verest?
Azt irtam, hogy ne provokalja a masikat, de latom ertelmezesel vannak gondok egyeseknel..
Lattam en mar olyat, hogy a pasi normalisan akar komunikalni egy temarol, de a no csak addig csinalja a fekszkot amig a masik mar majdnem felrobban..
Lehet a kerdezo is ezt akarta, kideriteni, hogy a csavoja meddig menne el egy vitaban.. "Páromat felidegesitettem"
Es meg egyszer.. Lehet nem fogalmaztam vilagosan, ha latja, hogy a "parjat" szetveti az ideg, akkor maradjon csendbe, vagy terelje el a temat, hogy megtudjanak nyugodni, de ha ez nem megy akkor idegesitse csak tovabb.
Megoldast akartam kinalni, eloszor 100-ra felvoltam pontozva, most meg lepontoznak gratulalok.
Fogadd meg akkor a tobbiek tanacsat, szakits!
Soha semmi nem idnokolja azt ha valaki veréssel fenyegeti a másikat. Ha felemeli a kezét akkor igen is koomolyan veréssel fenyegetés és visszaélés a fizikai erővel, agresszió, brutalitás. Milyen viselkedés ez? Ha valaki úgy szocializálódott hogy azt tanulta meg hogy a knfliktusokat így kell elrendezni akkor abban biztos lehetsz hogy ütni is fog.
Ha annyira elfajulnak a dolgok és elszabadulnak az indulatok a másikkal szemben hogy nem lehet érvekkel hatni csak ütéssel akkor annak a kapcsolatnak már régen rossz.
És még arra azért kiváncsi lennék hogy ha egy kigyurt, verekedős rosszfiúval vitázik a barátunk akkor arra is kezet emel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!