Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom már sehová sem visz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már sehová sem visz magával, pedig régen mindent együtt csináltunk. Szakítsak?

Figyelt kérdés
Úgy 4 hónapja elköltözünk Pestről,haza a szülő városunkba vidékre. Itt sok ismerőse van, hajnal 3tól este 7ig dolgozik. Szinte csak aludni jár haza. Szinte mindennap veszekszünk, elegem van h nem foglalkozik velem és sehová nem visz magával, szerinte azért mert látja a fejemen,mikor valakivel leáll mélázni,hogy idegesit és menni akarok,és ő nem fogja folyton a morcos arcom nézni. Mikor Pesten laktunk minden hétvégén kirándultunk, eljártunk nyaralni. Most a nyáron sehová nem megyünk, és a 4 hónap alatt még pl vacsorázni se mentünk el. Egész nap egyedül vagyok. Amikor meg kuakadok,veszekszem. Nem bírom elfojtani magamba és csak azt mondja,hogy azért ilyen mert folyton baszogatom. Én így nem bírom sokáig. 23L
2018. júl. 2. 10:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amíg Pesten laktunk,már itthon volt 3-4 óra felé,addigra én is és mindent együtt csináltunk. Ő azért akart hazaköltözni,hogy tudjunk félrerakni. Nem jött össze a meló, az igért bevétel negyedét sem keresi most és szétgürcöli magát. Én beleegyeztem,feladtam miatta a biztos állásom,a karrierem, most itt építhetném újra,de bele se vágok mert az embereknek itt mások az igényei. Melette Pesten jártam iskolába, emiatt minden héten heti szinten utazok oda vissza 6 óra hosszát és azt mondja nem állok mellette,csak piszkálom és nincs energiája semmire,sem kirándulni se sehova. Pesten megkereste a havi 600at,melette van még fix pénzbevétele,ami a hobbija is egyben. Mióta itthon lakunk a havi 2-300 ezret keresi, ha próbálok vele beszélni ingerült,és csak azt hajtogatja,hogy folyton piszkálom. Nekem nincsenek itt barátaim, mert rég elkerültem innen. Csak a rokonaim vannak, a legjobb barátnőm és unokanővérem meghalt 2009-ben és azóta nem tudok nyitni, mégegyszer nem bírom ki,hogy elveszítsek valakit. Így az én hibámból,de nincsenek barátaim. Egyébkáént is ő volt akinek soha senkie nem volt szüksége csak rám. 14 éves korom óta szerelmes belém,és még csak 2 éve vagyunk együtt. Most meg,hogy együtt lehetünk,elbasszuk az egészet.
2018. júl. 2. 11:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek. Van egy pont,ameddig az ember megérti,hogy a párjának sok dolga van,aztán van egy pont,amikor már ùgy él az ember,hogy van párja elméletben,de gyakorlatilag olyan mintha nem lenne,mert sosincs ott. Én azt tanácsolom,hogy hétközben,mìg a párod dolgozik,próbáld elfoglalni magad. Járj el sportolni,szerezz barátokat,nézz sorozatokat,akármi. A hétvégékhez meg ragaszkodj,mond meg neki,hogy igenis legalább azt töltsétek együtt,mert ìgy rá fog menni a kapcsolatotok. Pròbáld vele ezt higgadtan átbeszélni,a veszekedés még sose vezetett semmi jóra. Hosszabb távon meg érdemes lenne a munkahelyváltâst pedzegetni,mert ez ìgy neki se èlet. Bár erre nehéz bármit mondani,mert nem tudjuk,hogy milyen végzettségetek van,hol laktok és miért költöztetek vissza.
2018. júl. 2. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Az nem opció, hogy visszaköltöztök Pestre, ha több lenne a lehetőségetek? Azért ez a munka, amit ő csinál, így idegőrlő. Volt olyan munkám, ami miatt hajnal 4-kor keltem, este 7 körül estem haza, és semmi energiám nem volt, ez az egészségemre is ráment. Ott hagytam, amint volt más. Ha Pest nem, akkor másik munkát próbáljon keresni. Megértelek téged is, de ő is megérthető. Próbáljátok megbeszélni, mert erre nem csak a kapcsolatotok mehet rá.
2018. júl. 2. 11:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja,most látom,amit még írtál. Jó nagy hülyeség volt akkor,hogy visszaköltöztetek,ezt úgy kellett volna,hogy ha már fixre tudjátok,hogy vidéken több a fizu. Amúgy Pesten havi 600 baromi jó,nem is értem az egészet... Neked meg nem kellene egy pasiért feladnod a karriered,meg az életed,akármennyire szereted,ne legyél buta! Irány vissza Pest!
2018. júl. 2. 11:54
 15/21 A kérdező kommentje:

Pesten parképítéssel foglalkozott, itthon pedig az erdészetben egy ismerőse igért neki fix fizetést, 12 órában 5-17ig, plusz fakitermelést,amiből majd milyen sok pénze lesz. Aztán most meg ott tart a meló ügy,hogy heti 5 napból jó ha 2-3at kimennek dolgozni. Ha nem lenne melette ahobbija amiből pénzt keres,nem is lenne szinte pénze. Úgy tervezte öt év alatt,összegyűjtünk annyit,hogy Pestre vissza menjünk de ne albérletbe hanem saját házat vegyünk, úgyhogy bíztam benne,hogy csak pár évet kell itt Borsodban kibírnom.

Én is jól kereshetnék Pesten, kozmetikából,sminkból,sminktetoválásból,és szempilla építésből. Nekem ez a mindenem,a vágyaim szakmája volt, és rengegeteg pénzembe telt mire megszereztem mindent. Erre most ott tartok,hogy állnak a szerkénybe a dolgaim,mert itt nincs senkinek se igénye se pénze ezekre. Pesten pedig biztosítva volt a jövőm. És emellé,még ő sincs itt nekem. Nem kértem epdig nagy dolgokat,csak hogy legalább havonta egy vasárnapot töltsön velem, nem kell,hogy drága helyekre vigyen csak legalább menjünk ki sétálni a zemplénbe vagy akár vmi kis faluba. Erre fel semmit nem érdemlek. Annyira elszomorít és annyira magányos vagyok,amit ő csak hisztiként értelmez.

2018. júl. 2. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Mi se járunk sehova elég rég èn is egyedül vagyok a párom egésznap dolgozik nehéz fizikai munkát ès nem nyaggatom hogy menjünk már valahova örülök ha haza ér annyival is megelégszem.
2018. júl. 2. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg rohadtul nem normális dolog hajnali háromtól este hétig melózni.

Én elhagynám a fenébe, akkor éljen a munkájának, leszarom, én meg keresek olyat, akivel el tudunk menni egy fagyit megenni, meg sétálni este, közösen főzni, akármi.

2018. júl. 2. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
16-os, ha neked az megfelelő kapcsolat, hogy hazajön, kajál, esetleg megdug és alszik is... hát, sajnállak. :(
2018. júl. 2. 15:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem csak én látom ezt problémának. Megnyugtató,tényleg, ennek így semmi értelme.
2018. júl. 2. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:

18 tudod vannak ojan dolgok amikor nem minden lehetséges.Mikor valaki egésznap dolgozik azon van hogy megadjon mindent a családjának és minden energiáját elveszi a munka nem hinném hogy lenne tekeregni kedve.

Egyszer azon van hogy érjen el valamit amit kitűzött az életébe megadjon mindent a gyereknének aztán majd jöhet a tekergés is.Azt hogy azt írtam nem mejunk sehova az nem azt jelenti ki se mozdulunk csak azt jelenti nem járunk el kirándulni meg nagyokat költekezni mert vannak fontosabb dolgok amire rakjunk fére ès költsük a pénzt.

2018. júl. 3. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!