Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek szüleim kontra barátnőm!?
Szüleim gyanakodnak paromra hogy pénzeli a szüleit az én tudtom nélkül. Rakerdeztem de azt mondta hogy nem. Nem tudom hogy mit tegyek..
Egy hónapja költöztünk össze szüleim segítségével. Párom szegényebb családban nőtt fel,őt nem nagyon segítik szülei
Míg nem költöztünk össze adtunk /fizettünk egymásnak. Amíg anyueknal laktunk ingyen addig is kB ez volt.
Most hogy külön vagyunk mindenki meghagyta a saját számlát mert vonnak róla tételeket és a közösbe teszünk x összeget.
A szüleid miért foglalkoznak ezzel, miért áskálódnak és egyáltalán, miért tudnak ilyesmiről?
>Egy hónapja költöztünk össze szüleim segítségével.
Az még nem azt jelenti, hogy mostantól bármihez közük van, amit csináltok. Ez nagyon fontos.
És amúgy mi a kérdés? Barátnő vs. szülők? Ez mit jelent, mit kéne egyáltalán tenned? Mi van akkor, ha ad pénzt a szüleinek? Ez most jó vagy rossz?
"Rajtuk keresztül"
Mert a szüleid tartanak el titeket? Az ő segítségük miben nyílvánult meg? Adtak pénzt lakásra vagy mi?
Egyébként ha a barátnőd a saját keresetéből ad akkor semmi közötök hozzá. Vagy mit vársz,hogy életetek végéig a te szüleidnek számoljon be arról,mit csinál a pénzével?
Azt most se írtad le,hogy a saját keresetéből vagy a közösből vesz e el.
Azért ne felejtsük el, hogy a srác szüleinél laktak, ingyen (akkor gondolom, rezsire sem kértek a szülők).
Aki itt fúj a srác szüleire: Ti örülnétek neki, ha támogatjátok a fiatokat (és a barátnőjét), és a közös életük kezdetét, közben a lány a szüleit pénzeli?
Ennyi erővel akkor a srác szülei a lány szüleit is eltarthatnák, szerintem.
Kicsit lehetne gondolkozni is.
Miért kell a szülőket támogatni? Ami van, azt osszák be, az a véleményem.
Ennek a két fiatalnak még lakást kell venni, tartalékot kell képezni, ha gyerekeik lesznek arra is, és egyáltalán, élni az életüket.
Pofám leszakadna, ha a lányomtól egy fillért is elfogadnék, inkább élnék margarinos kenyéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!