Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok .2éve vagyunk együtt a barátommal. Mit tegyek?
Mindkettőnknek volt hosszú kapcsolata már,voltunk szerelmesek is,és majdnem ugyanúgy ért véget a legutóbbi kapcsolatunk.Mikor megismerkedtünk éreztük h „megérkeztünk” és egymás mellett a helyünk..nem mindennapi érzés. 1 évig minden nap találkoztunk(egy iskolába is jártunk)mindent együtt csináltunk,természetes volt h minden nap látjuk egymást.
Aztán 1 év után minden egyre másabb lett.Rengeteget veszekedtünk…alig jártunk mér el.Legtöbbször miatta,mert nem volt kedve.Tavaly fesztiválon sem volt már kedve bulizni…aztán a nyáron nem kerestük egymást 1-hónapig, és közben összejött egy csajjal (akit régen is ismert de azt mondta h nem jön be neki)amúgy tényleg nem az ő ideálja.. meg mondta h eléggé megbánta és a csajt is elküldte,mert engem szeret.
Már egyszerűen sehova nincs kedve menni,tök unalmas,lusta,semmi életcélja nincs,nincsenek haverjai, könyörögni kell neki h elmenjünk valahova..alig bír elindulni..nem lehet vele beszélgetni főleg a kapcsolatunkról,mert szerinte így jó,alig szexelünk már..de mégsem tudok szakítani,mert ő NEM ILYEN… azon is gondolkoztam h ha így viselkedik akkor lehet h már nem szeret ?vagy depressziós lett?? meg nem motiválom..de ha így van akkor miért nem szakít? amikor én szakítottam akkor azt mondta,h ne meg majdnem hogy sírt..szóval ő együtt akar maradni,neki ez így jó…érzem h ő a másik felem és csak reménykedni tudok h megint jó lesz minden. nem akarok rosszul dönteni..mérlegeltem már,de nem jutottam előrébb…:S Várom a tanácsokat..
Hát ha belátja, akkor szerintem megfogalmazódott benne, hogy mi a baj. Szerintem őt magát is megijeszti ez a kedvetlenség, nagyon ijesztő tud lenni, mikor az ember tapasztalja, hogy nincs kedve semmihez, szerintem tuti, hogy valami pszichés probléma lesz. De azon meg kellő akaraterővel lehet segíteni!
Írj, jól teszed, ott mégis csak olyan ember ad tanácsot, aki ezzel foglalkozik, és rengeteg ilyen esetet látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!