Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok .2éve vagyunk együtt a barátommal. Mit tegyek?
Mindkettőnknek volt hosszú kapcsolata már,voltunk szerelmesek is,és majdnem ugyanúgy ért véget a legutóbbi kapcsolatunk.Mikor megismerkedtünk éreztük h „megérkeztünk” és egymás mellett a helyünk..nem mindennapi érzés. 1 évig minden nap találkoztunk(egy iskolába is jártunk)mindent együtt csináltunk,természetes volt h minden nap látjuk egymást.
Aztán 1 év után minden egyre másabb lett.Rengeteget veszekedtünk…alig jártunk mér el.Legtöbbször miatta,mert nem volt kedve.Tavaly fesztiválon sem volt már kedve bulizni…aztán a nyáron nem kerestük egymást 1-hónapig, és közben összejött egy csajjal (akit régen is ismert de azt mondta h nem jön be neki)amúgy tényleg nem az ő ideálja.. meg mondta h eléggé megbánta és a csajt is elküldte,mert engem szeret.
Már egyszerűen sehova nincs kedve menni,tök unalmas,lusta,semmi életcélja nincs,nincsenek haverjai, könyörögni kell neki h elmenjünk valahova..alig bír elindulni..nem lehet vele beszélgetni főleg a kapcsolatunkról,mert szerinte így jó,alig szexelünk már..de mégsem tudok szakítani,mert ő NEM ILYEN… azon is gondolkoztam h ha így viselkedik akkor lehet h már nem szeret ?vagy depressziós lett?? meg nem motiválom..de ha így van akkor miért nem szakít? amikor én szakítottam akkor azt mondta,h ne meg majdnem hogy sírt..szóval ő együtt akar maradni,neki ez így jó…érzem h ő a másik felem és csak reménykedni tudok h megint jó lesz minden. nem akarok rosszul dönteni..mérlegeltem már,de nem jutottam előrébb…:S Várom a tanácsokat..
és nem pusztán arról van szó,h kinőtt a régi programokból,mert bármit mondok,nem akar Sehova menni!
Igen...én sem hittem,h van ilyen:D
Nem úgy gondoltam, hogy az összesből:) Hanem pl. mindig fesztiválokra jártok, vagy bulizni, és lehet, hogy neki már ebből elég volt, szeretne mondjuk színházba menni. Hülye példa, tudom, de érted belőle, hogy mit akarok mondani? :D
Mi lenne, ha azt mondanád neki, hogy szeretnéd, ha elmennétek, és ő válasszon programot ?
Már miért ne lenne normális???
Engem is szeretnek az emberek, a párommal is jól megvagyok, és azt tudja nagyon jól, hogy engem a fesztiválok, diszkók, nagy tömeggel járó összejövetelek ingerelnek... Egy időben minden héten diszkóban voltam, vagy fesztiválokon, rendezvényeken, aztán egyszer csak rájöttem, hogy ez nem kell, így otthon maradtam... Most már szórakozás gyanánt sétálni megyünk, vagy enni valahová, esetleg moziba. Meg néha ezek a családi összeröffenések, ahol meg úgyis csak leisszuk magunkat...:D
18:12 először is lehet,h ti Már alapból úgy ismerkedtetek meg,hogy túl tetted magad a "mozgalmas,bulizós korszakon" az azért más...mert mi mindig is jártunk mindenfelé,úgy ismerkedtünk meg,úgy telt az 1év, és ezalatt nem fesztivált értek,hanem értelmes programokat,biciklizést ilyesmi. Tehát ő egyik napról a másikra lett ilyen nemtörődöm típus.
A másik meg, oké, írtad,h színház,mozi,kajálás,de már EZ SINCS! ezt mind leírtam......
Utolsó válaszolóval teljesen egyet értek. Én is így érzem a dolgokat, és tudom,h ez így nem sokáig mehet tovább. Én szeretem,de ez már tényleg nem egy közös halmaz.
Kitartok,amíg csak bírok,s talán lesz változás.
Vannak apróbb változások, és tudom,h egyik napról a másikra nem fog minden a régi lenni.
18:16. de igenis sok program van otthon is, de nem hiszem,h egy párkapcsolatot a négy fal között kell megélni.
Az meg,hogy nincs kedve mostanában...milyen mostanában? írtam,h ez már jó ideje , potom 1éve zajlik :D
Hát az tényleg nem természetes, hogy egy ilyen idős fiatal nem akar kimozdulni a barátnőjével. Szerintem valami hangulatzavar lehet. Valami baj van vele. A családjával esetleg nincsenek problémák? Vagy nem beteg?
Figyi már...én csak átlagemberként tudok tanácsot adni, a többiek esetleg személyes vagy mások tapasztalatából, de vannak oldalak (pl. orvostudakozo.hu), ahol sok szakorvosnak lehet írni a problémákról, pszichológusok és pszichiáterek is vannak. Én kikeresnék egy pszichológust, és megírnám neki.
Amúgy nehogy elkezdd magad hibáztatni! Ilyenkor sokan azt szokták, de ahogy leírod, a pasival van baj, nem is kicsi.
Köszönöm,h elolvastad és megfogadom a tanácsodat, fogok írni online egy szakembernek.
Én is hangulatzavarra gondolok vagy ilyesmi,de az a durva,h ő is ezt elismeri... pedig általában akinek van vmi baja,az nem is látja be.
Nekem se mindig van kedvem ide-oda menni,meg sokszor vagyok szarkedvű,de ezen túl kell lépni,nehogy már a kapcsolat menjen erre rá...inkább hagynia kéne,h segítsek,meg együtt megoldani,de olyan mintha rajta se lenne az ügyön csak mondja,h ő ezt tudja,meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!