Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az erőszakos szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az erőszakos szexet szereti és ezt most mondta el nekem. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párom 10 hónap után képes volt elmondani, hogy ő igazábol nem is ezt a lazább szeretkezéseket szereti, és nem is a kicsit vadulos szexet hanem a durva, szadomazo féle szexet...és eddig nem tudta teljesen elengedni magat. Mit csináljak? Akkor ő eddig nem is élvezte velem? Azt mondta, azért nem mondta el mert nem akarta, hogy kárt okozzon a kapcsolatunkban, hisz látta rajtam hogy én kissé visszafogottabb vagyok...szeretem a vadulást, de vannak határok. Szerintetek? Kicsit zavar, hogy meg csak most mondta el.

2018. jún. 29. 00:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként gratulálok, hogy már odáig elmentél, hogy szárazon betegye neked. Jó kis csicskája vagy.
2018. jún. 30. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!